Életmód

Megvakulunk a ködben a hét elején

Kis eső, kis szél, nagy köd várható.

Hát, nem sok pozitívumot találtunk a vasárnapi időjárásban. Ami biztos: köd lesz – főként az ország keleti részén. Na jó, a Dunántúlon állítólag kisüt majd a nap. Lesz viszont, ahol ónos eső is előfordulhat. A Kisalföldön a déli szél nem lesz kedves velünk, másutt inkább csak szellőről beszélhetünk. Többnyire nulla fokra kell számítani, de +5-öt is mérhetnek majd a szerencsésebbek.

Hétfőn az ország nagy részén borult, párás, foltokban egész nap ködös időre van kilátás, kis területen lehet napsütés. Elszórtan szitálás, ónos szitálás valószínű. A szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +4 fok között valószínű.

Kedden sem lesz nagy változás: borult, párás, foltokban ködös időre számíthatunk, legfeljebb a Dunántúlon lehet helyenként napsütés. Elszórtan szitálás, ónos szitálás várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Dunántúlon néhol megélénkül a déli, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +4 fok között valószínű a Kiderul.hu előrejelzése szerint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top