Életmód

Kiküldték a kerekesszékes nőt a kávézóból, mert nem érte fel az asztalt

A kávézót úgy újították fel, hogy a kerekesszékesek hátrányba kerültek.

A kerekesszékes vendégek arra kényszerülnek, hogy néhány londoni Starbucks kávézó külső teraszán foglaljanak helyet, ugyanis a beltéri részen olyan magas asztalokat állítottak fel, melyeket ezek a vendégek nem érnek fel. A megalázó gyakorlat bizonyítékait Ann Webster osztotta meg a Twitteren az egyik nemrégiben felújított Starbucksból.

Fotó: Twitter

A nő csalódását fejezte ki amiatt, hogy nem tud ott helyet foglalni, ahol szeretne. Az említett kávézót tavaly újították fel, s úgy tűnik, eltüntették az összes kerekesszékeseknek fenntartott helyet. A nő állítása szerint a kávézóban dolgozó személyzet egyébként kedves és bocsánatkérő volt, de nem tettek semmit, azután sem, hogy azt ígérték, a felső vezetés kivizsgálja az ügyet. Ann Webster azt a választ kapta csupán: a felújított kávézót elviteli kiszolgálásra tervezték, ezért tanácsolták, próbáljon ki egy másik üzletet.

Miután megosztotta a kínos levélváltást a Twitteren, és kiderült, más sorstársa is járt már így, a Starbucks szóvivője elmondta, a cég arra törekszik, hogy barátságos és meleg környezetet teremtsen mindenki számára, ezért elnézést kérnek az incidensért, és a panaszt prioritásként vizsgálják meg, hogy üzlethelyiségeik kiszolgálását mindenki egyaránt élvezhesse.

(Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top