Életmód

Orvostanhallgató és válogatott atléta volt a debreceni öngyilkos kollégista

Az életvidám fiatalember nagy jövő előtt állt, csak találgatják, miért dobta el magától az életet.

Január 18-án kiugrott a Debreceni Egyetem Markusovszky Lajos Kollégiumának 8. emeletéről egy 20 éves kollégista. A diákot súlyos, életveszélyes sérülésekkel a Kenézy Gyula Egyetemi Kórházba szállították, ahol megműtötték, de nem sikerült megmenteni az életét.

dabrecen Markusovszky Lajos Kollégium

A Markusovszky Lajos Kollégium (Forrás: Google Maps)

A Bors úgy tudja, V. Péter orvostanhallgató volt, mindemelett válogatott atléta, aki szép sikereket ért el, és nagy jövő előtt állt. Ismerősei szerint életvidám, kedves srác volt, családi problémákkal sem küzdött, így csak találgatják, hogy miért dobta el az életét.

Az egyetemen azt valószínűsítik, hogy a fiú a vizsgaidőszak miatt szorongott, és egy rosszul sikerült vizsga eredménye miatt dönthetett úgy, hogy a mélybe veti magát.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top