Életmód

Megrendezte a barátnője halálát, csak hogy több követője legyen

A youtuber azt állította, hogy egy részeg sofőr ütötte el a lányt, és „szeánszot” rendezett, hogy felvegye vele a kapcsolatot a túlvilágon.

Megrendezte a barátnője halálát egy amerikai youtuber, csak hogy egy „szellemidézéssel” megnövelhesse a követői számát – írja a LAD Bible.

Az ImJayStation néven is ismert Jason Ethiernek több mint ötmillió követője van a Youtube-on. A múlt héten egy videóban azt állította, hogy barátnőjét, Alexia Maranót halálra gázolta egy részeg sofőr. Később egy újabb bejegyzéssel jelentkezett, amelyben eljátszotta, hogy egy Ouija-tábla segítségével felveszi a kapcsolatot halott kedvesével.

Ethier nem sokkal később elismerte: barátnőjével ketten rendezték meg a lány „halálát”. Úgy tervezték, később „feltámasztják”, hogy így még több követőre tegyenek szert.

„Szeretnék bocsánatot kérni Alexia családjától, akiket bizonyára nagyon megviselt a lány »halála«. Nem akartam nehéz helyzetbe hozni őket” – jelentette ki, hozzátéve, Alexia a videó közzététele után szakított vele.

Kiemelt képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top