Életmód

Mit dobjatok le helyettem a szakadékba? – indul a Tajgetosz Show

Az egyik legizgalmasabb fiatal színész indított videoblogot.

Fekete Ádám elindította saját videoblogját, amelynek Tajgetosz Show a címe, és rögtön a beharangozó videója nagyon vicces. Az utóbbi években színházi és filmszínészként (Tiszta szívvel), illetve színpadi rendezőként (A Jeditanács összeül) is dolgozó Fekete különleges jelenség, mert mozgáskorlátozottként folyamatosan reflektál a saját fogyatékosságára, ha kell, viccet csinál belőle, máskor a kreatív önkifejezés egészen váratlan megoldásait találja meg a saját testében (interjúnk).

Fekete Ádám (Forrás: Tajgetosz Show / YouTube)

Ahogy ő mondja a Tajgetosz Showról hírt adó sajtóanyagban: „Mennyivel könnyebb lenne, ha a nehézségeinket, amikről még beszélni sem merünk, egyszerűen csak ki tudnák nevetni. Mi akadálya? Én magamat kigúnyolom, ha kell – és néha kell.” Fekete minden szerepében vibráló, intelligens és vicces, nagyon úgy tűnik, hogy a Tajgetosz Showban is.

Az első adásban arról beszél, hogy ha valaki olyan testben él, mint az övé, akkor a könnyű dolgok is nehezek, meg a nehéz dolgok is nehezek. Ezt a tételt poharakkal illusztrálja egy kocsmában.

A második adást még nem néztük meg, de önmagában a címe máris tökéletes poén: Kibontom az új iPhone-om?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top