Életmód

Hatalmasat esett a rúdról, törött állal twerkelt tovább a sztriptíztáncos

Nézni is rossz a videót, amelyen a zuhanás után folytatja a táncot a fiatal lány.

Óriásit esett egy sztriptíztáncos (pc-ül: egzotikus táncos) egy texasi sztriptízbárban (pc-ül: férfiklubban). Mivel 2020-at írunk, az esetről természetesen videó is készült, amely természetesen azonnal elterjedt az interneten. Félig azért, amiért az ilyen videók el szoktak terjedni: mert a közönség szeret baleseteken borzongani, félig meg azért, mert a fiatal lány a láthatóan súlyos sérülései ellenére egyszerűen négykézlábra állt és mintha mi sem történt volna, folytatta a twerkelést.

A fenti videón látszik, ahogy a Genea Sky (művész)nevű táncoslány métereket zuhan egy a rúd tetején elrontott mozdulat következtében, majd arcára esve a kifutó padlóján landol. Ránézésre is súlyosak a sérülései, ő azonban folytatta a táncot a nyilvánvaló fájdalmak ellenére. Miután elterjedt a videó, a Twitterén elmesélte, hogy „tulajdonképpen eltörött az álla”, kificamodott a bokája, több foga is letört, az arcát pedig több öltéssel kellett összevarrni. Az viszont meghatotta, hogy senki sem ítélkezett, csupa kedves üzenetet kapott, rengeteg idegen kérdezte, hogy hogy van, tudnak-e segíteni. „Lehetett volna sokkal rosszabb is. Hálás vagyok, hogy élek. Jól vagyok és minden rendben lesz.”

Forrás: GoFundMe

A kezelési költségek és a kieső munka viszont komoly anyagi kihívás elé állítja a fiatal lányt; az egzotikus tánc ugye nem a hatékony szakszervezeti érdekérvényesítéséről híres. Egy barátja ezért online gyűjtést indított neki. 20 ezer dollár volt a cél, most azonban már 30 ezernél tart, több mint ezren adakoztak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top