Életmód

Feketére tetováltatta a szemgolyóit, lassan megvakul

A tetoválóművész a bőr tetoválására való tintával festette feketére a fiatal nő szemgolyóit.

A lengyel Aleksandra Sadowska négy évvel ezelőtt elhatározta, hogy feketére tetováltatja a szemgolyóit. Az interneten keresett hozzá szakembert és talált is egy Piotr A. nevű varsói tetoválóművészt, aki vállalta a feladatot.

Bár úgy tűnt, tudja, mit csinál, nem sokkal a procedúra után a fiatal nő súlyos szemfájdalmat érzett. A tetoválóművész azonban azt mondta neki, hogy ez normális, és szedjen fájdalomcsillapítókat. Aleksandra azonban hamarosan megvakult a jobb szemére, illetve a bal szemére is megromlott a látása. A lengyel lapok szerint a tetováló valószínűleg túl mélyen szúrta a tűt a nő szemébe, ez okozta a látásromlást, illetve látásvesztést.

Aleksandra Sadowska

Aleksandra Sadowska (Fotó: Instagram)

Bár a 25 éves nő több műtéten is átesett a szeme világának megmentése céljából, a beavatkozás sikertelen volt, és az orvosok meglehetősen pesszimisták az állapotát illetően. A jobb szemét már nem lehet helyrehozni, és valószínűleg a bal szemére is lassacskán megvakul, ugyanis a károsodás túlságosan mély és kiterjedt. A lengyel lapok úgy tudják, hogy a tetoválóművész a bőr tetoválására való tintát használt az eljárás során.

Aleksandra beperelte Piotr A.-t. A bírósági tárgyalások hamarosan megkezdődnek, a művész három év börtönbüntetést is kaphat.

A nő a sajtónak úgy nyilatkozott, a történtek ellenére sem bánta meg a döntését, csupán azt, hogy nem a megfelelő szakemberrel csináltatta meg a szemgolyó-tetoválást. Azt mondja, a történtek dacára optimistán tekint a jövőbe.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top