Életmód

Folyamatosan őrködik vak csirke barátja felett a pitbull

Peri hat hónaposan vakult meg, de pitbull barátja mindig mellette van és segíti a csirkeügyeiben.

Perit, a csirkét pár naposan vette magához egy család. Hat hónapos volt, amikor komoly fertőzés támadta meg a szemét, de akármit is tettek, több állatorvos sem tudta megmenteni a csibe látását.

A család mindent megtett, hogy Perinek megkönnyítsék az életét. Peri pedig ezt meghálálta, nagyon kedves csirkeként viselkedik.

Taj és Peri együtt sziesztáznak (Fotó: Instagram)

Taj és Peri együtt sziesztáznak (Fotó: Instagram)

Legszívesebben azonban nem a gazdikkal, hanem legjobb barátjával, Tajjal, a pitbullal szeretett lenni. A kutya érezte, amikor Peri bajba került, és azonnal a védelmére és segítségére kelt. Együtt aludtak, napoztak. Egészen addig, amíg Taj 2018-ban el nem pusztult. Peri vigasztalhatatlan volt.

Gracie és Peri (Fotó: Instagram)

Gracie és Peri (Fotó: Instagram)

A család úgy döntött, hogy kell egy új legjobb barát a csirkének, így örökbe fogadtak egy másik pitbullt, Gracie-t. Ha lehet, az új kutyus és csirke barátsága még szorosabb, mint a korábbi volt, Gracie kiszolgálja a kis barátját, még a játékait is utána viszi, hogy Peri sose legyen nélkülük.

(via)

(Kiemelt kép: Instagram)

További cikkek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top