Életmód

Kollégájukként írják le gyereküket a home office-ban dolgozó anyukák – zseniálisan vicces az eredmény

Egy nemzetközi csoportban indult, ma már a magyar csoportok is ezzel szórakoznak: mit csinál a gyereked otthon, ha a kollégád lenne? Ha szeretnél nevetni egy kicsit, itt a helyed!

Egy nemzetközi anyukás oldalon tették fel a következő kérdést, amelyre elképesztően sok, nagyon vicces válasz érkezett. „Most, hogy sokan home office-ban dolgozunk, otthon a gyerekkel, vajon hogyan mondanátok el, mit csinál épp a gyereketek, ha a kollégátokként hivatkoztok rá?” A kérdés mostanra magyar csoportokban is útjára indult, mi pedig a legfrankóbb válaszok közül válogattunk: 

(Erika): Az egyik kollégám (8) azon hisztizik, hogy a másik kollégám (10) világoskék zokniban van, pedig az szerinte az övé.  

(Annamária): A kollégáim xboxoznak, amíg én felkészülök matekból, magyarból, töriből, természetismeretből és angolból.

(Iza): Az én kolléganőm Peppa malaccal táncol a szoba közepén és mindenáron próbál engem is bevonni.

(Barbara): A kollégám (3 éves) előléptette magát, és a felettesem lett. Egész nap utasítgat, parancsolgat, feladatokat ad nekem, ebédet hozat velem, velem intézteti az ügyeit. Furcsa módon legalább óránként ölelget, puszilgat. Nem tudom ez mennyire elfogadható munkahelyi magatartás.

gyerek karantén kolléga humor

Kép forrása: Unsplash

(Dóri): Nálunk vélhetően prémiumra hajtanak a műszakosok (4 és 7), mert 5:40-kor kezdték a napot.

(Ildikó): Egy kolleginát biliztetés utáni tisztába tevés után gyakorlatilag újra pelenkázhattam, mert bekakilt.. 

(Luca): Az egyik kollégám üvölt, hogy mindjárt bepisil, és épp a wc ajtaját tépi fel. A másik nyávog, hogy ő nem akar nullákat és egyeseket írni.

(Judit): Az én kolléganőm egész nap egy szál pelenkában szaladgál fel-alá, és mindent összeken a kakaós csigával.

(Vera): Nekem tele van már a hócipőm: 2 férfi kollégám van. Először is: udvariatlanok, reggel én köszönök előre, amire max egy-egy morcos hümmögés a válasz. Rendetlenek: eszement rumlit hagynak maguk után az íróasztalon, miközben a Clean Desk policy egyértelműen rájuk is ugyanúgy vonatkozik… Arról nem is beszélve, hogy ebédszünetben egyfolytában a kantin kínálatára panaszkodnak, turkálják az ételt, és előttem beszélik meg a székelési szokásaikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top