Életmód

Egy apa teljesen elcsúfította fiát, csak hogy a négy fal között tartsa

A frizuramerénylet túlzásnak tűnhet, de megvolt rá az oka.

A koronavírus a Fülöp-szigeteket sem kíméli (miért is tenné), és, ahogy sok más helyen is, sok szülőnek már az is gondot jelent, hogy magukat otthon tartsák, hát még rohangáló-rosszalkodó gyerekeiket. Az egyik apuka éppen ezért drasztikus lépésre szánt el magát, miután fia többszöri erélyes felszóltásra sem volt képes – már bocsánat – megmaradni a seggén: 

egyszerűen leborotválta a fejét.

Forrás: Oddity Central

Forrás: Oddity Central

De nem ám csak úgy, hiszen a kopaszság még jól is állhatna neki, ám ő biztosra akart menni. Csak középen szedte le a haját (méghozzá a hírek szerint egy késsel, hogy még inkább félelmet keltő legyen), ezzel nagyon bizarr öregember-frizurát „ajándékozott” fiának. Az erről készült képek villámgyorsan elterjedtek, több kommentelő kiakadt az apa kegyetlenségén, sokan azonban az ő pártjára álltak és el tudták képzelni, hogy van az a helyzet, amikor ez indokolt. Mi nem foglalnánk állást, a kisfiút viszont nagyon sajnáljuk.

Itt egy korábbi kép a művelet előtti állapotról:

 

Forrás: Oddity Central

Forrás: Oddity Central

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top