Életmód

Mindennap a boltba járt a kóbor cica, hogy rávegye a vásárlókat, neki is vegyenek ételt

A kóbor cica a kisállateledelekhez vezette az embereket, és megmutatta, melyik az ínyére való.

Az egyik héten, mikor a mexikói Tania Sants épp vásárolni indult, észrevette, hogy nem mindennapi kísérete van: egy fehér cica, aki egyedül lézengett a környéken. Sants hamar rájött, miben mesterkedik a macska, mikor belépett vele a boltba.

A kóbor cica a kisállat eledelekhez vezette az embereket, és megmutatta, melyik az ínyére való. Fotó: Kim Streicher on Unsplash

A kóbor cica a kisállat eledelekhez vezette az embereket, és megmutatta, melyik az ínyére való (Fotó: Kim Streicher on Unsplash)

Ahogy Tania válogatni kezdett az élelmiszerek között, a jószág elállta az útját, majd a bolt egyik szekciójába vezette őt. Talán nem nehéz kitalálni, melyik részleg volt ez. Igen, a kisállateledelekhez, ahonnan aztán Tania vásárolt is neki pár doboz elemózsiát.

Következő alkalommal, mikor újra vásárolni indult, nem találta a macskát a bolt előtt, ám a boltba lépve rögtön megpillantotta. Na hol? Újra kedvenc részlege előtt sertepertélt. Az üzlet dolgozói elárulták, hogy a cica mindennap bejön a boltba, és megpróbálja meggyőzni az embereket, hogy vásároljanak neki elemózsiát, majd, mint aki jól végezte dolgát, eltűnik, ám senki sem tudja, hová.

Sants úgy döntött, kideríti, és az egyik bevásárlása után követte az okos állatot, aki nem messze a bolttól telepedett le az utcán. A nő ekkor döntött úgy, hogy tesz a cicának egy jobb ajánlatot, és örökbe fogadja. Így többé nem kell többé idegen embereket manipulálnia, mert házhoz jönnek a legfinomabb falatok.

Ez a videó már otthon készült a cicáról, aki most már a Conejo (Nyuszi) névre hallgat.

(The Dodo)

Olvass további cikkeket cuki macskákról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top