Életmód

Megjelenik Melania Trump nem hivatalos életrajza

A könyv szerzője már jóval Donald Trump elnökké választása előtt elkezdett dolgozni az életrajzon.

Június közepén jelenik meg Melania Trump amerikai first lady nem hivatalos életrajza, amelyet a The Washington Post című amerikai napilap Pulitzer-díjas újságírója, Mary Jordan jegyez.

A New York-i székhelyű Simon & Schuster kiadó szerdai közleménye szerint a The Art of Her Deal című könyvből egy elszánt, megfontolt és hosszú távban gondolkodó nő képe rajzolódik ki. A június 16-án megjelenő életrajz több mint száz interjú, valamint soha nem látott dokumentumok és felvételek alapján született.

Melania Trump

Melania Trump (Fotó: Mark Wilson-Getty Images)

Jordan 2015-ben, jóval Donald Trump elnökké választása előtt kezdett el dolgozni a könyvön, amelynek megírásához beleásta magát Melania Knauss szlovéniai gyermekkorába, modellkedéssel töltött éveibe és férjével való kapcsolatába. Az újságíró szerint a gyakran kelletlennek ábrázolt first lady politikailag sokkal elszántabb, mint azt általában gondolják róla.  

A kiadó szerint noha Jordan készített interjút Melania Trumppal a The Washington Post riportereként, a Fehér Ház nem engedélyezte számára, hogy könyvéhez kérdéseket tegyen fel a first ladynek.

nlc.kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top