Életmód

Zseniális videó mutatja meg a kutyák és a macskák közötti alapvető különbséget

Ha már úgyis sokat vagyunk otthon, ezt a kihívást mindenképp próbáljuk ki házi kedvenceinkkel!

Kutyás vagy-e, vagy inkább macskás? Valamilyen oknál fogva ez egy parttalan vita kutya- és macskagazdik között. Nos, ez a kutya kontra macska kihívás végre megmutatja a két állatfaj közötti különbséget!

Egészen másképp értelmezi cica és kutya a kihívást, és teljesen eltérően teljesítik a feladatot. Forrás: Youtube

Egészen másképp értelmezi cica és kutya a kihívást, és teljesen eltérően teljesítik a feladatot (Forrás: Youtube)

Mi értékbeli különbséget továbbra sem látunk köztünk, mert mindkét állat imádni való, az viszont tény, hogy egészen másképp értelmezik a kihívást, és teljesen eltérően teljesítik a feladatot:

A macskáknak tulajdonított arisztokratikus kecsesség és a puhaság, valamint a kutyákra jellemző játékosság és életszeretet abszolút szemmel láthatóvá válik ezeken a videókon, melyeket a büszke gazdik tettek elérhetővé szerte a világon.

Bár mindegyik háziállatnak más karaktere van, bizonyos tulajdonságok fajspecifikusnak mutatkoznak. A macska precízebb, lassabb, óvatosabb, kimértebb, a kutya vidámabb, bolondosabb, virgoncabb, kicsit amolyan elefánt a porcelánboltban hatást ér el az akadálypályán.

Ti kipróbáljátok otthon?

(via)

Nézz videókat és fotókat további cuki állatokról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top