Életmód

Karantén ide vagy oda, hét férfit fogad egy óra alatt furgonjában az eszkortlány

Munkája pont olyan fontos, mint az orvosoké és az ápolóké, mondja Kirie Redfield.

A kijárási korlátozások alatt is működtetni kell az alapvető szolgáltatásokat, ez nem is kérdés. Ilyenek az élelmiszerboltok, rendelők, kórházak, a háztartási cikkeket forgalmazó cégek és a gyógyszertárak. És ilyen Kirie Redfield üzlete is, amely egész nap várja a férfiakat, hogy a Yorkshire környékén, furgonjában tevékenykedő nő – aki kikéri magának a prostituált titulust, pornósztárnak és eszkortnak hívatja magát – kezelésbe vegye őket. Legalábbi ő azt állítja, hogy alapvető szolgáltatás az övé.

A Sunday People nevű újság követte egy darabig a nő egy átlagos munkanapját. Nagy, fehér furgonnal furikázik – profi sorőffel a volán mögött –, egy felnőtt oldalon azzal reklámozza magát, hogy 30 fontért 15 percig vehetőek igénybe szolgáltatásai, méghozzá védekezés nélkül. Amikor kérdőre vonták, miért csinálja ezt a kijárási korlátozás alatt, azt mondta, ugyanolyan fontos, amit csinál, mint az orvosok és ápolók munkája, hiszen “a férfiaknak ez is kell”. A harmincas nőre szabályosan várnak a férfiak, felvesz egyet, tesznek egy kört a furgonnal, majd jöhet a következő. Saját bevallása szerint “hét német extrém filmben” szerepelt, éppen ezért biztonságba is érzi magát. “Találkozni szeretnének velem, elvégre nem minden nap láthatnak pornósztárt.” Ironikus, hogy a felnőtt oldal, ahol reklámozza magát, hangsúlyosan közli kezdőlapján, hogy mindenkinek kötelessége betartani a kijárási korlátozásokat, Redfield ennek ellenére megadta mobilszámát, hogy bárki elérje. Arra a kérdésre, hány ügyfelet vállal naponta, azt mondta, nincs olyan, hogy elég, “ha negyvenen vannak, akkor sem elég”. 

A nő egyébként teljesen legális üzletet visz, számlát ad, adózik, könyvel. A helyi rendőrség azt mondta a riporterek kérdésére, hogy az emberek alapvetően betartják a szabályokat, ha mégsem, megvannak a forrásaik, hogy betartassák őket. Arról nem volt szó, hogy az eszkort-pornósztárt kérdőre vonnák-e.

A címlapkép forrása: Channel 4

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top