Életmód

Védőmaszkos érettségi tabló készül Nyíregyházán

Egy végzős osztály védőmaszkos érettségi tablóképekkel állít emléket a rendhagyó tanévnek.

A koronavírus az oktatást is teljesen megváltoztatta, de a legjobban az érettségizőket érintette. Nekik távoktatásban kellett felkészülniük a vizsgákra, és szigorú intézkedések mellett, védőmaszkok biztosításával tartották meg az írásbeli érettségiket.

Egy nyíregyházi végzős osztály úgy döntött, hogy a emléket állít a járvány miatt rendhagyó tanévnek, ezért védőmaszkos érettségi tablóképet is készíttetnek.

védőmaszk tablókép érettségi

Racskó Tibor fotográfus érettségi tablóképet készít a védőmaszkot viselő Győri Patrikról nyíregyházi műtermében 2020. május 12-én. A hagyományos portré mellett a koronavírus-járvány miatt viselt egészségügyi védőmaszkban is fénykép készül az osztály diákjairól, és mindkét kép felkerül az iskolai tablóra (Fotó: MTI/Balázs Attila)

Az érettségi tablón a megszokott portré mellett egy maszkos arckép is helyet kap.

védőmaszk tablókép érettségi

A kombóképen érettségi tablókép készül Czimer Annáról védőmaszkban és védőmaszk nélkül Racskó Tibor fotográfus nyíregyházi műtermében 2020. május 12-én (Fotó: MTI/Balázs Attila)

További cikkek különleges érettségi tablókról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top