Életmód

Próbababák segítségével oldják meg a kötelező távolságtartást egy amerikai étteremben

Ha valaki beül a három Michelin-csillagos The Inn at Little Washington nevű étterembe, a szomszéd asztalnál próbababákat találhat.
Spice Girls próbababák

Észak-Virginai egyik leghíresebb étterme, a három Michelin-csillagos The Inn at Little Washington május végétől várja újra vendégeit, és az újranyitáshoz egy igazi különlegességet találtak ki. Az 1940-es évek divatját követő ruhákba öltöztettek rengeteg próbababát, majd minden második asztalhoz leültették őket, hogy egyszerre szolgáljanak izgalmas esztétikai élményként, másrészt pedig betartsák a vendégek asztalai közötti kötelező távolságtartást – számolt be a hírről az MTI/AP.

“Amikor azzal a kihívással szembesültünk, hogy gondoskodnunk kell a kötelező távolságtartásról és egyszersmind felére kell csökkentenünk az étteremben egyszerre tartózkodó vendégek számát, akkor a megoldás kézenfekvőnek tűnt: töltsük meg a helyet érdekesen felöltöztetett próbababákkal. Így bőven meg lesz az előírt távolság az igazi vendégek között és talán sikerül mosolyt csalnunk az arcukra, lehetőséget adva néhány mókás fénykép elkészítésére is “

– írta közleményében Patrick O’Connell, az étterem séfje és egyben tulajdonosa. Thaiföldön is jutott már hasonló ötlet eszébe egy étteremtulajdonosnak, csak ő próbababák helyett óriási plüss pandákat ültetett be a vendégei közé a távolságtartás betartása érdekében.

Próbababák kreatív felhasználási módjai az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top