Életmód

Lézeres látásjavítás érintésmentesen (x)

Hozzá sem érnek a szemedhez!

Lézeres látásjavítás érintésmentesen (x)
Régóta gondolkodsz azon, hogy végleg eldobd a szemüveged, de félsz, hogy hozzáérnek a szemedhez? Van megoldás! A Sasszemklinika elsőként vezette be Magyarországon az érintésmentes látásjavítás technológiáját és ma már 5 éves tapasztalattal sikeresen végzi. A Sasszem NO-Touch kezeléssel érintésmentesen, percek alatt érhető el a tökéletes éles látás. Lássuk miért érdemes a Sasszem NO-Touch kezelést választanod:

Nem érnek a szemedhez

A Sasszem NO-TOUCH  kezelés során sem mechanikai eszköz, sem emberi kéz nem érinti a szemet a kezelés alatt. A dioptria és a cylinder eltüntetését 100%-ban a multidimenzionális német gyártmányú Schwindlézer végzi, mely az egyik legpontosabb és leggyorsabb a világon. Azok számára, akik a szem érintésének a gondolatától is irtóznak, talán az érintésmentes érv lehet a legmeggyőzőbb. Nem fáj, nem ég, nem kellemetlen- csak fekszel és 2 perc alatt visszakapod az éles látásodat.

Azonnali WOW! hatás

Nézd meg pácienseink első, vágatlan pillanatait a Sasszemkezelés után!

 

Meggyőző, ugye? A Sasszem NO-TOUCH kezelés után már azonnal megtapasztalhatod az éles látás élményét. Sasszemkezeléssel akár 125%-os látásélesség is elérhető, mivel a lézer tökéletesebbre korrigálja a szem felszíni egyenetlenségeit, mint ahogy a természet megalkotta.

Nem fáj és a mindennapokba is hamar visszatérhetsz

Lézeres látásjavítás érintésmentesen (x)
A Sasszem No-Touch kezelés teljesen fájdalommentes, szemenként egy-két percet vesz igénybe a korrekciós folyamat. A kezelést követően 2-3 nap pihenés szükséges, de akár már 4. nap után visszatérhetsz a munkába, dolgozhatsz számítógépen, olvashatsz.A sportot sem kell hosszabb időre mellőznöd, 7 nap után ismét kerékpározhatsz, futhatsz vagy akár egy intenzív kardió edzés is szóba jöhet. A kezelés nyáron is biztonsággal végezhető.

A Sasszemklinika a legtapasztaltabb hazai klinika. 

Lézeres látásjavítás érintésmentesen (x)
A Sasszemklinikán végzett Sasszem No-Touch© kezelés biztonságát a több mint 100 000 elvégzett kezelés tapasztalata és a korszerű technológia garantálja. A kezelés alatt nincs más dolgod, mint egy adott irányba tekinteni. Semmit nem tudsz elrontani. A lézer tökéletesen képes követni a szemed akaratlan mozgását is. Ugyanaz a program vezérli, mint a cirkálórakétákat. Képes arra, hogy folyamatosan „célra tartson”, mivel a lézernyaláb másodpercenként ezerszer ellenőrzi a pozícióját.

Akár havi 16 000Ft-os kezdőrészlet befizetésével már élesen láthatsz egy életen keresztül. Kevés ennél jobb beruházás van.

Lézeres látásjavítás érintésmentesen (x)
Ha a Sasszem No-Touchkezelést részletfizetéssel veszed igénybe, a lézeres szemműtét napján csak 16 000Ft önerőt kell fizetned szemenként, majd ezt követően 16 000Ft-ot havonta, egy éven keresztül.

Ez egy okos pénzügyi döntés! A kezelés költsége jelentősen alacsonyabb, mint amennyit életed során kontaktlencsére vagy szemüvegre költenél. Ha kontaktlencsét viselsz – akkor van tapasztalatod abban, hogy havonta – három havonta rendszeres kiadás jelent a kontaktlencse használata. Maga a kontaktlencse megvásárlásán kívül a tisztító folyadék, a tároló folyadék is komoly költséget jelent.

Számoljunk együtt a Sasszem kalkulátorral! Nézd meg mennyit spórolnál az elkövetkező 10 vagy 20 évben, ha kontaktlencse helyett a lézeres szemműtétet választod! Meg fogsz lepődni, milliókról van szó.

Garanciát vállalnak a végeredményre

A Sasszemklinika 100%-os garanciát vállal minden egyes kezelésre. Ez azt jelenti, hogy ha a kezelést követően kisebb mértékben javulna a látásod, mint ahogy azt előre írásban megkaptad, a garancia életbe lép, és a klinika díjmentesen megismétli a lézerkezelést.

A Sasszemklinikán olyan biztonságban vagy, mint otthon

Ha szeretnéd megtudni, alkalmas vagy-e lézeres szemműtétre, jelentkezz ingyenes alkalmassági vizsgálatra! A vizsgálatot és a kezelést megfelelő óvintézkedések mellett, maximális biztonsággal végzi a klinika. A kezelés előtt PRC koronavírus-gyorstesztet végeznek. Ez a ma létező egyik legmegbízhatóbb és fájdalommentes teszt a fertőző páciensek kiszűrésére. Csak a PCR gyorsteszt képes a tüneteket nem mutató páciensnél, a betegség korai fázisában kimutatni a vírus jelenlétét. A tesztért nem kell külön fizetned,benne van a Sasszem NO-TOUCH kezelés árában.

Legyél idén nyáron sasszemű! Jelentkezz ingyenes vizsgálatra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top