Életmód

Titokban mászott fel a létrán a család medencéjébe a kutya

Elliot, a kutya régóta imádja a vizet, és amikor csak lehetősége van rá, a gazdáival ő is elmegy pancsolni a medencébe. Most kiderült: magától is előszeretettel úszkál.

Míg a családi lubickolásokkor Elliot, a németjuhász hangos nyüszítéssel jelzi, hogy emeljék be őt a medencébe, amikor senki sem figyel rá, magától is képes erre. Pedig a dolog nem egyszerű: a medencéhez egy létra vezet, amit kutyaként egyáltalán nem egyszerű megmászni, de ő egy jó kutyaúszásért simán abszolválja a dolgot. Mivel a család előtt sosem próbálkozott a létrával, ők nem is sejtették, hogy egyedül is képes megmászni azt – írta meg a thedodo.

Egy alkalommal az ablakból szúrták ki teljesen véletlenül, ahogy épp felmászott a létrán és megmártózott a medence vizében. Elliot rátermett kutya, nemcsak a létrán felmászást, de a medencéből való kimászást is megoldotta egyedül. Persze azért a biztonság kedvéért Elliotot inkább a házban tartják, amikor elmennek otthonról, nehogy egyszer problémába ütközzön számára a kimászás a medencéből.

Kutyák, akik imádják a vizet és a pancsolást:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top