Életmód

Rendőrök védik a kislányt gázoló tiszakanyári traktorost, nehogy meglincseljék

A rendőrség attól tart, hogy megismétlődhet az olaszliszkai lincselés esete, ezért két járőrautó és egy csapatszállító busz is áll a gázoló traktoros B. Bertalan háza előtt, hogy megvédjék őt.

„Ismerem jól a Bercit, napközben traktorozik, este pedig polgárőrként dolgozik. Biztos fáradt volt, amikor elgázolta a kislányomat. Még csak bocsánatot sem kért, amiért elvette tőlem a gyerekemet. Hogy bántanám-e, ha idejön? Hát persze, hogy bántanám. Melyik szülő hagyná az ilyet szó nélkül?”

mesélte a Blikknek a Tiszakanyáron elgázolt és elhunyt 14 éves lány, Kanalas Nóra édesapja.

A rendőrség épp a rendre vigyáz. Képünk illusztráció (fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A rendőrség épp a rendre vigyáz. Képünk illusztráció (fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A családban nem ez az első tragédia. Legnagyobb fiuk, Ricsi tizenegy éve fulladt a Tiszába, most pedig Nórát is elveszítették.

„Tegnap még a közelgő névnapjáról beszélgettünk, most a temetését kell szervezni”

– mesélte a lapnak a kislány nővére, Stefi. A lány kilépett az iskola kapuján, amikor meglátta, hogy az édesapja, János ott ül az út szélén kezében a testvérével, aki az apja kezében lehelte ki a lelkét.

„Azt hiszem, a húgom megvárta, míg megérkezik apu, csak utána halt meg…”

A biciklijét toló Kanalas Nórát kanyarodás közben gázolta el B. Bertalan traktoros, akit a kislány rokonai mind gyilkosnak tartanak, és bosszút akarnak állni.

Sajnos a biciklisek elgázolása fájdalmasan gyakori jelenség:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top