Életmód

Online jóga? Felejtsd el! A felfújhajtó jógabuborék az új örület

Kissé macerás, de ötletes és látványos módszerrel jógáztatják az embereket a karantén alatt Torontóban.

Nem először látjuk, hogy műanyag sátrakkal vagy egyéb alkalmatosságokkal választják szét az embereket a karantén alatt, de először alkalmazzák mindezt a jógaórák kedvéért. Legalábbis egy kanadai szálloda, a Hotel X gyönyörű, Ontario-tóra néző teraszán. A merész vállalkozás az Lmnts Outdoor nevű jógastúdióhoz kapcsolódik, ők állították fel az ötven darab, egyenként nagyjából hat méteres átmérőjű és több mint három méter magas átlátszó, műanyag félgömböt. Egy darabot majdnem 150 sokszögből ragasztanak össze, a művelet nyolc óráig tart, az alapanyag pedig a cég egy másik vállalkozásából maradt rájuk – mesélte a Reutersnek Steve Georgiev szervező.

A látványosság jól sült el, az órák villámgyorsan beteltek. A félgömbökhöz ráadásul külön-külőn fűtőelemek is tartoznak, hogy a vendégek egy fülledt jógateremben érezhessék magukat. Az oktatók is boldogok: ugyan nem férhetnek a vendégek közelébe, azaz nem tudják kézzel korrigálni, ha valamit rosszul csinálnak, ám így is nagyszerű élmény a sok online óra után végre hús-vér valójukban látni őket. A szeparáció ráadásul nagyon jó arra, hogy mindenkit jól lássanak, senki nem tudjon “elbújni”.

Az akció egészen július végéig tart majd.

Forrás: FOX News

További furcsa jógák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top