Életmód

97 évesen Drake-re táncol a nagyi

Unokája közösségi média sztárt farag a nagymamájából: legutóbb épp azzal szerzett követőket, hogy a nagyi Drake egyik számára ropja a TikTokon.

Beatrice Rothenberg megcélozta a száz esztendőt, és közel is került ehhez: a napokban ünnepelte a 97. születésnapját. Természetesen a nagy eseményen megjelent a család is, például az unoka, Brad Parker, aki igen aktív a közösségi médiában, és az elmúlt időszakban a nagyiját már több videóban is szerepeltette. A siker nem maradt el. Rothenberg nagyi szeret sütni, Scrabble-t játszani és táncikálni, az unokája pedig ez utóbbiban segített neki a szülinapján – írta meg a Good Morning America.

Bár a nagyi nem egy nagy rapper, Brad igyekszik neki ezt a kultúrát is megmutatni. Mivel Rothenberg néni nem viseli jól a káromkodásokat, Drake ezért is jó választás, és bár a jó ritmusérzékű nagyi nem teljesen úgy ropja, ahogy azt Drake tanította a Toosie Slide című számában, attól még megy neki a dolog. Magyarországról is boldog szülinapot kívánunk a táncos lábú nagyinak, Rothenberg néninek!

További táncos lábú nagymamák az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top