nlc.hu
Életmód

Piebald tacskó

Mindenki azt hiszi, hogy ilyen tacskó nem is létezik, pedig de

Moo egy ún. piebald törpe tacskó, akinek különleges bundája miatt gazdája sokszor megkapja, hogy biztosan csak trükkösen öltöztette fel, esetleg manipulálja a kutyájáról készült képeket.
Tacskó - Fotó: Pixabay

Moo, a 7 hónapos törpe tacskó Miami-ban él gazdájával, Victoria Hoffmannal, és már több mint 13 ezer Instagram követője van. Nem véletlenül, mert egy különleges, ún. tarka-foltos piebald bundájú kutyáról van szó, amitől a szőre úgy fest, mint egy dalmatáé vagy egy tehéné.

Moo 24 éves gazdája elmondása szerint sokan kérdezik, hogy valóban ilyen-e a kiskutya eredeti színe, nem csak egy trükkös kutyakabátról van szó, amit ráadott. Ám Victoria esküszik, hogy a törpe tacskó bundája valóban is így néz ki. Ráadásul a piebald kategórián belül is különleges kutyáról van szó, mert a fehér alapon foltos bunda ellenére a feje klasszikus fekete-barna tacskó színű.

Ezek után nem véletlen, hogy sokan imádják a közösségi oldalon is a különleges, cuki kiskutyát. „Amikor sétálni megyünk, sokan megállítanak, és kérnek meg rá, hogy egy közös fotót készíthessenek Moo-val. Egy igazi kis sztár a kutyám, akinek ráadásul nagyon jó a természete: egy igazi játékos, vicces, nagyon kedves kiskutya – árulta el Victoria.

(via)

Még több különleges kutya az nlc.-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top