Életmód

Spórold meg kedvenc terméked árát a dm-ben! (x)

Ha kíváncsi vagy, hogyan spórolhatsz akár több ezer forintot a dm-ben, akkor mindenképp olvasd el cikkünket!

A mindennapi bevásárlás életünk kihagyhatatlan része. Van aki imád a polcok között böngészni, de olyan is akad, aki a háta közepére se kívánja a vásárlással járó hosszas köröket. Sokfélék vagyunk, egy azonban mindannyiunkban közös: szeretjük, ha minél kevesebb pénzt kell a kasszánál hagynunk. Ma már szerencsére rengeteg törzsvásárlói program áll rendelkezésünkre, amelyek által kisebb-nagyobb összegeket megtakaríthatunk. A mi kedvencünk ezek közül a dm active beauty programja, aminek hála évente akár több tízezret is megspórolhatunk.

Miért szeretjük az active beauty programot?

Erre a válasz egyszerű: azért, mert a dm-ben tényleg sok pénzt spórolhatunk meg törzsvásárlóként, ugyanis minden elköltött 300 forint után 1 pontot kapunk a kártyánkra, 1 pont pedig 3 Ft kedvezményt jelent a következő vásárláskor. A legjobb, hogy ezeket a pontokat meg is sokszorozhatjuk, ha használjuk a havonta megújuló kuponokat, így rövid idő alatt nagyon sok pontot tudunk összegyűjteni. A sok pont pedig sok kedvezményt jelent!

Spórold meg kedvenc terméked árát a dm-ben! (x)

Bónusz napok a dm-ben

Azt hittük, hogy ezt már nem lehet fokozni, a dm azonban egy hatalmas dobással készül július 8-12. között: a Bónusz napokon minden vásárlás végösszege után hússzoros pontot írnak jóvá az active beauty törzsvásárlók számára az üzletekben és a dm Online Shopban! Hogy néz ki ez a gyakorlatban? Ha például 6000 Ft értékben vásárolunk július 8-12. között, akkor 20 pont helyett 400 pontot kapunk active beauty kártyánkra. Ez a 400 pont pedig 1200 Ft kedvezményt jelent. Hát nem szuper?

A havi kuponokkal együtt még több pontot gyűjthetünk! 

A 20x-os vásárlás végösszegi kupon mellett az üzletekben a havi pontsokszorozó kuponokat is ugyanúgy igénybe lehet venni, így még gyorsabban növelhetjük pontegyenlegünket. Nézzünk egy példát: ha egy 3000 Ft értékű L’oréal rúzst vásárolunk a Bónusz napok alatt, és aktiváljuk az online kuponközpontban a 35x L’oréal kupont, akkor 10 pont helyett 540 pont landol active beauty kártyánkon! Ez a 540 pont 1620 Ft kedvezménynek felel meg, amit a következő vásárláskor akár be is válthatunk!

20x-os pontok online is!

Sorban állás helyett inkább online szeretsz vásárolni? Akkor van egy jó hírünk számodra: a a Bónusz napok során a dm Online Shopban is meghússzorozzák a vásárlásod végösszege után járó pontokat! A havi kuponok felhasználására és a pontbeváltásra egyelőre csak az üzletekben lesz lehetőség, de szerintünk ez így is egy szuper ajánlat azoknak, akik otthonról, kényelmesen szeretik intézni a bevásárlást.

Ugye te sem szeretnél lemaradni a dm Bónusz napokról? Ha még nincs active beauty kártyád, akkor itt regisztrálhatsz: https://www.payback.at/hu

 

Bővebben a Bónusz napokról itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top