Életmód

Hightech kozmetikumokkal szépüljünk! (x)

Vágyunk a különleges. intenzív hatású hatóanyagokra, és emellett egyre tudatosabban választunk tiszta méregmentes fiatalító kozmetikumokat. Egyre inkább trenddé válik, hogy személyre szabott, az adott egyéni bőrkép kezelésére összeállított kezelési sorokat és kezeléseket használjunk.

Hightech kozmetikumokkal szépüljünk! (x)
A 100% hatóanyag kozmetikumokban bízhatunk, mert ezek a készítmények az arcápolás csúcsát jelentik. Méltán van helyük a professzionális, luxus arckezelésekben. A kozmetikumok koncentráltak, intenzív hatásúak, így regenerálják a bőr szerkezetét, helyreállítják a bőrfunkciókat. Hatásuk alapját az képezi, hogy sejtszinten képesek pozitívan befolyásolni a bőr szerkezetét és működését. Jellemzőjük a 100% természetes összetétel, és a bőrazonos alapformulák, melyre épülnek a modern hightech hatóanyagok, melyekkel nő a kozmetikumok hatékonysága. Általuk könnyen elérhetővé válik az egészséges, optimálisan működő bőrszerkezet és a sugárzóan szép bőr.

Bőrazonos kozmetikumok

Ezek a formulák optimális mennyiségben éppen azokat a bőrfelépítő anyagokat tartalmazzák, melyekre az adott arcbőrnek szüksége van, így könnyen beépülnek a bőrbe és bőrré válnak.

A luxus és természetes bőrazonos kozmetikumok alap követelménye, hogy a szükséges hatóanyagok magas minőségűek és arányukban a bőrnek megfelelő optimális mennyiségűek is legyenek. A bőrazonosan felépített arcápoló kozmetikum mindent megad a bőrnek, amire annak szüksége van.

Értékes, luxus hatóanyagok

A hatóanyagkozmetika értékét a bőrazonos hatóanyagok és a bőrazonos felépítés mellett az aromaterápia, a nanopeptid és a nanokristály terápia adja.

Hightech kozmetikumokkal szépüljünk! (x)Aromaterápia

A tudatosan alkalmazott 100% tiszta és természetes illóolajok a legértékesebb növényi esszenciák. A tiszta és természetes illóolajok segítségével harmonizáljuk, erősítjük vagy gyógyítjuk a bőrt, és emellett az illóolajok belégzése is pozitívan hat az ember teljes lényére.

A cikk tovább olvasható

Nanopeptidek

Célzott terápiákra alkalmas molekulák. Megfelelő dózisban alkalmazva a nanopeptidekkel kiváló bőrregeneráló és bőrfiatalító hatást érhetünk el, éppen attól függően, hogy mi a célunk.

Funkciójukat tekintve, sejtszinten regenerálják a szöveteket. A DNS szekvenciákban kialakult károsodásokat helyreállítják, úgy, hogy az adott sejtek megfelelő receptoraihoz kötődnek, ott belső jelátviteli láncokat aktiválnak, melyekkel megváltoztatják a sejtek működését. Normalizálják a sejtműködést, serkentik vagy gátolják a fehérjék, akár az enzimek működését, termelődését, ami által optimalizálják a bőrfunkciókat. Egy adott szérumban, krémben általában 10, de szükség szerint akár 20 féle nanopeptidet is kombinálhatunk.

Nanokristályok

Ezek a nanofém hatóanyagok a vízzel érintkezve, azonnal kolloid kristály oldatokat hoznak létre, melyek sejtszinten energetizálják, vitalizálják és normalizálják a sejt működését. Emellett kiváló enzimkatalizátorok, így a bőrazonos hatóanyagok és a nanopeptidek hatását is megsokszorozzák.

Az értékes minőségi hatóanyagok az alapját képezik egy kiváló luxuskategóriás kozmetikumnak, mégis talán az tesz prémium kategóriássá egy terméket, ha az adott kompozíció felépítése által, a hatóanyagok tökéletes összhangja, maximális hatékonysága kialakul.

Webshop

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top