nlc.hu
Életmód

Úszószemüvegeket lop a macska

Még a gazdája sem hitte el, miket hord haza macskája

Hetek óta gyerek úszószemüvegeket hord haza egy bristoli cica. Gazdája is értetlenül áll a dolog előtt, és szeretné megtalálni az úszószemüvegek tulajdonosait.
Úszómedencébe ugrik egy kisfiú

Sally Bell macskája nagyon szereti a gazdáját, és mindig apró ajándékokkal lepi meg a bristoli nőt. Egereket, apró madarakat visz haza, ami nem is olyan meglepő egy cicától, de mostanában más dolgokkal fejezi ki a szeretetét.

Az Avery nevű macska hetek óta úszószemüvegeket hord haza, már nyolc darabot szerzett alig három hét alatt. Az 52 éves Sally nem is tudja hova tenni cicája új hóbortját.

Még különösebb az egészben, hogy a lakásuk közelében nincs is uszoda vagy sportközpont, ahonnan Avery elcsenhetné az úszószemüvegeket, de még kerti medence sem. Ráadásul az úszószemüvegek mind gyerekeknek való darabok. A kétgyerekes anya már körbekérdezte a szomszédokat is, de senkitől nem tűnt el úszószemüveg.

Sally most a közösségi oldalakra posztolgatja a történetét, és abban bízik, hogy rátalál az úszószemüvegek tulajdonosaira.

(Metro)

Még több cica az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top