Életmód

Ha nem tudtad, mi hiányzott még: cápát láttak a Temzében

Nem valósznű, hogy tényleg az, de az az uszony a fotókon valamilyen állat része.

John Hucknall gyanútlanul kocogott a Temze partján Londonban barátjával, amikor a Hammersmith Bridge közelében valami összetéveszthetetlenre lett figyelmes a vízben. Egy cápauszony volt az. Gyorsan le is fotózta, igaz, sietnie nem különösebben kellett volna, az uszony (és ami alatta volt) komótosan haladt London belvárosán keresztül. A 23 éves férfi és barátja mindenesetre nem esett pánikba, folytatták a kocogást.

“Nem vagyok egy David Attenborough, de szerintem ez egy bazinagy cápa volt” – nyilatkozta később a Sunnak. “Ha tényleg úszkál valami fel-alá a Temzében, úszkáljon csak, most úgysincs ott semmi” – vonta le a tanulságot a férfi, és alighanem igaza van. 

Forrás: Twitter/@AdamBarnski

Forrás: Twitter/@AdamBarnski

Az uszonyt utána többen látták és le is fotózták. Később a London Eye közelében bukkant fel, másnap pedig a parlamentnél. A közösségi oldalakon persze egyre-másra bukkantak fel az erről készült fotók, így hamarosan fél London biztos lehetett benne, hogy igenis cápa úszkál a folyójukban. A városi partiőrség szerint ez valószínűtlen: bár a képek alapján nehéz megállapítani, de inkább törmelék vagy uszadék az, mint cápa. Ha mégis állat, akkor talán disznódelfin lehet – nyilatkozták a szakemberek. Nem ez lenne az első eset, hogy felbukkan egy példány a Temzében, ráadásul az uszonyuk is hasonló. 

Mindenesetre készüljünk fel mindenre. Nem ez lenne az első eset idén, hogy a szakértők valamiről mondtak valamit, aztán valami egész más lett belőle.

Forrás: LAD Bible

Ezek viszont tényleg cápák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top