Életmód

Nem szólt a szalonban, hogy koronavírusos, mert „már nagyon meg akarta csináltatni a körmeit”

Az önzésnek és felelőtlenségnek nincsenek határai.
Nem szólt a szalonban, hogy koronavírusos, mert „már nagyon meg akarta csináltatni a körmeit"

Az amerikai Spokane városának Rogue Menai nevű szépségszalonjában dolgozik Taylor Caravella, aki egészen elképesztő történetet osztott meg Instagram-oldalán – írja a 24.hu.

Egy chatbeszélgetést mutatott meg, amiben az látszik, az egyik vendége azt írja, ott felejtette a pénztárcáját, visszamenne érte. Majd hozzáteszi, rosszul érzi magát, mert nem lett volna szabad elmennie az időpontjára, mert előtte két nappal lett pozitív a koronavírus-tesztje. „Úgyhogy, kérlek, vonulj karanténba” – írta a felelőtlen vendég.

 

A műkörmös felháborodott válaszában azt írta, direkt megkérdezte ügyfelétől, hogy átesett-e már a víruson, illetve előfordulhat-e, hogy nemrégiben fertőzésveszélynek tette ki magát. Kiemelten fontos volt neki ez az információ, mert immunhiány-betegségben szenved. A vendég erre annyit írt, nagyon ki akart már menni a házból és hát, láthatta, milyen állapotban voltak a körmei.

(via)

(Kiemelt kép: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top