Életmód
Szponzorált tartalom

Ragyogj, mint még soha! Nyári divat a nemesfémek szépségével

Bújj talpig aranyba, hódíts ezüstben! Nyári divatajánlónkban nem csak a kiegészítőkre korlátozzuk a nemesfémek árnyalatait.

Mikor máskor csillognának szebben a nemesfémek színei, ha nem nyáron, napcsókolta bőrünk pedig igazán megérdemli, hogy némi aranyló ragyogással, esetleg ezüstös fénnyel ékesítsük. Hogyan? Máris mutatunk rá három ötletet, milyen divatos darabok hódolnak előttünk, hogy istennőkhöz méltó nagyvonalúsággal válogassunk közülük.

Tündöklő arany

Egy-egy arany ékszer örök kincsünk lehet, a kiegészítők terén pedig szintén érdemes számolni vele – nem csak alkalmi öltözékek esetén. Egy csinos munkahelyi ruha eleganciáját csak tovább növeli, ha belecsempésszük megjelenésünkbe az aranyat, de vigyázzunk, a kevesebb több! Kombináljuk az arany árnyalatát letisztult formákkal, ettől sikkes lesz a végeredmény is. A csodás outfit persze mit sem ér ragyogó bőr nélkül, szerencsére az arany erejét itt is bevethetjük: a Babor Precious Collection hétnapos ampullakúrájában ott találjuk a Gold Volume üvegcséket, melyek tartalma feltölti, hidratálja a bőrt, és védelmet nyújt számára az oxidatív stressz ellen. 

Ragyogj, mint még soha! - Nyári divat a nemesfémek szépségével1. Gold Volume ampulla koncentrátum, mely a Precious Collection része – Babor I 2. Napszemüveg – Ted Baker – About You I 3. Sun nyakék – eVe by Eva Remenyi I 4. Arany miniruha – Liu Jo – Answear I 5. Arlettis Mignon kézitáska – Coccinelle I 6. Aranyláncos papucs – Zara

Hűvös ezüst

Míg az arany árnyalatok a meleg színtípusoknak állnak jól, addig az ezüst a hideg tél és nyár típusok számára lehet szuper választás. Alkalmi ruhákból flitteres csodák tucatjait találjuk, ritkább, ha a kétköznapokban bevethető fazonba botlunk, mint ez a szaténes midiruha, amihez nem kell a tűsarkű, mégis csinos és ami fontos, kényelmes. A szokatlan formával, geometrikus letisztultsággal párosított ékszerek és kiegészítők most nagyon divatosak, ha szereted a minimalista stílust, érdemes lehet egy-két minőségi darabba beruháznod – de csak olyat válassz, melyet valóban sokáig örömmel viselsz majd. Az évek múlása meg sem látszik rajtuk, és ha már itt tartunk, rajtunk sem, ha időnként felturbózzuk arcápolásunkat egy-egy kúrával. A Babor Precious Collection-ben megtalálható Platinum Lift ampulla azonnali feszesítő hatást nyújt és felveszi a harcot a bőröregedés jeleivel szemben.

Ragyogj, mint még soha! - Nyári divat a nemesfémek szépségével1. Kristályokkal díszített rozsdamentes acél karóra – Michael Kors – Fashion Days I 2. Szaténes midiruha – Mango I 3. Platinum lift ampulla koncentrátum, mely a Precious Collection része – Babor I 4. Képeslap mintájú kistáska – Karl Lagerfeld I 5. Saga mint nyaklánc – Ilyés Juli I 6. Lapostalpú szandl – s.Oliver – Answear

A Babor hétnapos Precious Collection ampullakúrának már a látványa is igéző

Babor Precious Collection Ampullakúra

Babor Precious Collection Ampullakúra

Pezsdítő roséarany

Évek óta a népszerűségi listák élén szerepel az arany rózsásabb árnyalata, melyet sokan romatikusabbnak tartanak klasszikus, sárga változatánál. Nagyon jól illik a letisztult, modern, karakteres formákhoz, szuper választás lehet mindazoknak, akik keresik a hagyományostól eltérőt, de vonzza őket az arany melegsége. A sportos szetteknek, kiegészítőknek kellő lágyságot kölcsönöz, ha szereted a kényelmes, ám mégis nőies szereléseket, egy-egy rozéarany ruha vagy kiegészítő igazi jó barátod lehet. A színből áradó energia és frissesség arcbőrünknek sem árt, ezt azonban ne a nemesfémtől várjuk el, sokkal inkább a minőségi, hatásos összetevőkkel bíró bőrápolóktól: a Babor Precious Collection ampullakúrában megtalálható Rose Gold Energy fokozza a bőr vitalitását, a sejtek megújulását, valamint újra működésbe hozza a bőr védekező képességét.

Ragyogj, mint még soha! - Nyári divat a nemesfémek szépségével1. Rose Gold Energy ampulla koncentrátum, mely a Precious Collection része – Babor I 2. Fénylő rózsaszín hátitáska – Herschel – About You I 3. Quadratic négyzet gyűrű – eVe by Eva Remenyi I 4. Rakott midi szoknya – Mango I 5. Rose gold karóra – Kazar I 6. Magassarkú szandál – Pollini – Ecipő

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top