nlc.hu
Életmód

Wonder Woman

Radikálisan megváltozott Wonder Woman külseje

Wonder Woman felszedett pár kilót.

A DC Comics nevű cég egészen átalakította Wonder Woman külsejét: a női szuperhős nemcsak rosszul öltözött lett, de igencsak túlsúlyos is. A Wonder Woman 1984 képregényének egy borító variánsán tűnik fel a figura, aki igencsak radikális változáson ment át.

Radikálisan megváltozott Wonder Woman

Lynda Carter mint Wonder Woman 1976-ban. Fotó: Hulton Archive/Getty Images

Wonder Woman új külsője azt a trendet tükrözi, ami az elmúlt években a képregény iparban is hódit: a hősies figurák emberfeletti és tökéletes ábrázolását lassan felváltják a sokkal hagyományosabb és sokszínűbb alakok.

A testpozivitás jegyében a népszerű szuperhős combjai igencsak megvastagodtak, ahogyan többi testrésze is. Ruházata is átalakult kicsit, viselete szintén sokkal hétköznapibb, bár valószínű többszörös XL-es méretet kell hordania:

Az újragondolt, korántsem szexbombaként ábrázolt változat Robin Eisenberg munkája, aki sokkal realisztikusabb alakot álmodott meg nemcsak Wonder Womannek, de más híres karaktereknek is.

(via)

Még több érdekesség a női akcióhőskről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top