nlc.hu
Életmód

Testi sértés lett a vetkőzésből

Rossz helyen vetkőzött egy balatoni fürdőző, testi sértés lett a vége

Egy nő szóvá tette, hogy a férfi egy koedukált helyiségben vetkőzik. Ez nem tetszett a férfinak, és bántalmazta a nőt és a gyerekét.
Férfi meztelen láb

Vádiratot nyújtott be a Siófoki Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt egy budapesti férfival szemben, aki nem az öltözőkabint használta átöltözéshez, aztán pedig másokat bántalmazott.

A vád szerint a 43 éves férfi 2020 januárjában egy Balaton parti település fürdőjében nem ez öltözőben, hanem egy koedukált közös helyiségben kezdett el vetkőzni, amit szóvá tett egy nő.

A férfinek nem tetszett a rendre utasítás, ezért a nőt trágár szavakkal szidalmazni kezdte. A nő 14 éves fiát is fenyegette, és ütésre emelt kézzel az öltöző sarkába szorította, mivel a fiú sértő kifejezéssel illette.

A gyerek fenyegetése miatt újabb szóváltás alakult ki a férfi és az édesanya között, ami a medencetérben is folytatódott. A férfi mindkettőjüket egy pihenőágyra lökte, a gyerek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A vádlottat a fürdőmester állította le.

(Kiemelt kép: illusztráció)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top