nlc.hu
Életmód

Homlokfotók az Instagramon

Rejtély az Instagramon: 6 éve csak a homlokáról posztol fotókat

A férfi először viccből küldött a barátnőjének egy fényképet a homlokáról, aztán szakítás után az Instagramon folytatta a különös hóbortot.
Homlokfotók

Miközben az Instagram tele van agyonfilterezett, tökéletesen megkomponált fotókkal, egy férfi arra használja közösségi oldalt, hogy rendszeresen posztoljon a homlokáról. Igen, a homlokáról.

A Máltán élő görög Georgios Schieich egészen zavarba ejtő profilt hozott össze, a képek legtöbbjén ő, pontosabban a homloka látható különböző hátterek előtt. Mindezt ráadásul hat év csinálja fáradhatatlanul, már túl van az ezredik poszton is, és azt mondja, a 10. évfordulóig nem akarja abbahagyni.

A 25 éves férfi a különös hóbort okát is elárulta. Régebben járt egy lánnyal, aki állandóan azt kérdezte tőle, hol van. Így aztán viccből küldött neki egy fotót a homlokáról és a környezetről. Bár a nővel már régóta nincsenek együtt, a szórakozása megmaradt, és továbbra is ontja magából a fura képeket.

Mindezek ellenére a férfi nem igazán rajong az Instagramért, de szigorúan hetente egyszer kitesz egy újabb képet. 560 követője pedig meg van győződve arról, hogy a fotók titkos üzeneteket rejtenek.

(Oddity Central)

Még több cikk az Instagramról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top