Életmód

Bio arcplasztika (x)

Az invazív plasztika szemlélete kívülről közelíti meg az arc szépítését. Az adott problémát az arcon kívülről igyekszik korrigálni, húzással, kivágással és feltöltéssel.

Bio arcplasztika (x)
A BIO ARCPLASZTIKA szemlélete a belső kiváltó okokra fókuszál, így természetes alternatívát nyújt, hogy sebészeti beavatkozás nélkül tartós eredményt érjünk el az arc fiatalításában.

Az arc fiatalságát az arcizmok, a kötőszövet és az arcbőr egészséges egysége adja.

A stressz okozta izomfeszültség, izomletapadás és az azt követő izomsorvadás az arc öregedésének legfőbb oka.

Bio arcplasztika (x)
Fiatal korra a szív arcforma jellemző, ami fordított háromszög alakú, és ez, az évek haladtával ez a háromszög megfordul, a jobb – bal arcfél szimmetriája is könnyen elvész. Az arcizmok szoros összeköttetésben állnak az arcbőrrel, ezért az izomrendszer sorvadása, letapadása a bőr, a kötőszövet, az izom hármas egységét megbontja és az arcbőrön mély ráncok jelennek meg. A letapadások nem csak rugalmatlanságot, hanem tápanyag és oxigénhiányt okoz, ezért az izmok sorvadnak. Végül a bőr is elvékonyodik és az erőteljes dehidratáció miatt finom ráncok jelennek meg a bőrön.

A Bio arcplasztika egy egyedülálló természetes manuális módszer, mely segítségével az öregedési folyamat visszafordítható és újra volument kap a megereszkedett arc.

A terapeuta

•   elsőként a csontokra tapadt, sorvadt mimikai izmokat mobilizálja, ami által belülről újra oxigénhez és tápanyaghoz jutnak a szövetek.

•    ezt követően erősíti a mimikai izmokat és a kötőszövetet.

•   ha az arcizmok megerősödnek, tónusossá válnak, akkor egy intenzív tartóerő jelenik meg, mely ellenáll a gravitációnak.

Bio arcplasztika (x)
A speciális mozdulatok megemelik és felhúzzák az arcközepet, a ráncok halványodnak, visszahúzódik a toka, az áll és az arckontúrok határozottabbá formálódnak. A homlokizomzat megemelésével a szemhéj és a szemöldök vonala is feljebb kerül. Fölötte a bőr kisimul és az arcvonások élesebbé válnak. A technika eredményeképpen a kötőszövetek is erősödnek, nő a bőr rugalmassága és fokozódik a szövetek hidratációja.

A bio arcplasztika manuális módszerét a hightech sejtszintű és a nanopeptid hatóanyagok egészítik ki, így teljes arc és bőrmegújítás tud megvalósulni.

Az eredmény, hogy az arc izomzata feléled és megerősödik, a kötőszövetek rugalmassága erősödik. A bőr kisimul és az arc széppé válik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top