Életmód

Imádja az internet a csak nőkből álló tűzoltócsapatot

A Palm Beach Gardens tűzoltóállomás 57 éves történetében most először fordul elő, hogy az egyik csapatuk csak nőkből áll. A róluk készült fotó óriásit robbant a közösségi médiában.

A tűzoltók munkájára szokás pasiszakmaként tekinteni, pedig akadnak nők is, akik művelik, és ügyesek is benne, de az tényleg párját ritkítja, hogy egy csak nőkből álló tűzoltóbrigádot láthassunk. Ezért is lett óriási hír abból, hogy egy floridai tűzoltóállomás fotókat tett ki a női tűzoltócsapatukról – írja a Good Morning America.

We made history!!!! First time in our department we have have had an all female crew!!! It is beyond empowering to stand...

Közzétette: Krystyna Krakowski Heiser – 2020. szeptember 19., szombat

A fotókon két tűzoltóhadnagy, Krystyna Krakowski és Kelsey Krzywada, a tűzoltóság orvosa, Julie Dudley, Monica Marzullo kapitány és a sofőr-mérnök Sandi Ladewski látható.

Csodálatos érzés, és minket is magabiztossá tesz, hogy ilyen sok ember szereti a fotóinkat. Igyekszünk egymásban tartani a lelket, hiszen olyan kevesen vagyunk. Egymás legnagyobb rajongói vagyunk. Miért ne teljesíthetnénk ugyanolyan jól, mint a férfiak? Képesek vagyunk ugyanarra, mint ők

– nyilatkozta Krakowski.

Ha érdekel a tűzoltók napi munkája, olvass tovább:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top