Életmód

Beköszöntött az új szezon (x)

A ropogós falevelek, a hőmérséklet csökkenése és a korai sötétedés jelzi, hogy itt az ősz. A divat szempontjából ez azt jelenti, hogy szekrényünkben a vékony anyagú topokat és sortokat felváltják a finomkötött pulóverek és pamutnadrágok. Ami a trendszíneket illeti, van számodra egy jó hírünk, ugyanis a kifutók telis-tele voltak olyan kollekciókkal, melyekben a nyárt idéző vibráló árnyalatokat keverték az őszi földszínekkel.

Első lépésként fontos, hogy megismerjük bőrtípusunkat és vizsgáljuk meg az esetleges bőrhibáinkat, például mely részre jellemző leginkább a kipirosodás, pattanások, szem körüli karikák kialakulásának okai. Vizsgáljuk meg az arcformánkat, szemszínűnket és határozzuk meg, hogy mely típusba tartozunk. Összegyűjtöttük a nélkülözhetetlen termékeket, [HA1] melyek segítségével villámgyorsan varázsolhatunk magadnak egy szuper sminket!

1.       Alapozóból ma már óriási a választék: van por és kompakt, sőt folyékony állagú (hab, krém) is. A krémes változatok már kis mennyiségben is erősebben fednek, míg a por alapú termékeket akár fixálként is használhatjuk.

Jöhetnek a pillák: a felvitelt a tőnél kezdve vigyünk fel legalább két rétegben. Az alverde XXL Volumen szempillaspirál puha sörtéi ideális mennyiségű festéket képesek felvenni, így nem ragadnak össze a pillák. A fitokollagén és a bambuszkivonat garantáltan dús pillákat és lehengerlő tekintetet varázsol.

3.       Alapozott arcra szinte kötelező a pirosító használata, fontos, hogy visszaadjuk az arc természetességét! Ősszel a csillogó pigmentek helyett érdemes matt verziót választani, így természetes módon emeli ki az arcunkat.

4.       A trend IT UP Ultimate Sparkle folyékony szemhéjpúderekkel csodásan csillogó és irizáló színbe öltöztetheted a szemhéjad. Az applikátor igazán könnyű felvitelt tesz lehetővé – a mindig lenyűgöző szemsminkért.

5.       A körömlakk olyan, akár egy jól megválasztott kiegészítő. Lehet akár nude vagy élénkebb színekben pompázó lakk, nem feltétlenül kell, hogy passzoljon a ruhádhoz.

Beköszöntött az új szezon (x)

A kiválasztott termékek tökéletes felviteléhez szükséged lesz megfelelő ecsetekre [HA2] is. Elég egy alapozó ecset vagy szivacs, egy púderecset, egy pirosítóecset, egy applikátor és egy rúzsecset. Végül, de nem utolsósorban válasszunk olyan helyet a sminkeléshez, ahol elegendő a fény.

Itt az ideje, hogy felfrissítsd a kozmetikai táskád, ugyanis megannyi újdonság vár Rád ebben a szezonban! Látogass el a dm webshopjába [HA3] és válaszd ki a kedvenceidet, ugyanis októberben 25x-ös pontokat gyűjthetsz az active beauty törzsvásárlói program keretein belül!

 

Tipp: ha bizonytalan vagy a témában, vagy csak többet szeretnél tudni a különféle technikákról és eszközökről, akkor ebben segít Neked az összeválogatott smink ABC: https://www.dm.hu/aktualitasok/smink-abc

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top