nlc.hu
Életmód

Szűz Mária-rajz az aszfalton

Csoda történt? Szűz Máriát ábrázoló 13 éves krétarajz jelent meg az aszfalton

Rejtélyes módon újra megjelent egy 13 éves Szűz Mária-rajz egy parkoló aszfaltján. Senki sem tudja, hogyan bírt ki ennyit, és miért jelent meg ismét.
Szűz Mária-rajz jelent meg az aszfalton

Megmagyarázhatatlan dolog történt a mexikói Monterrey városában: 13 évvel a megrajzolása után ismét láthatóvá vált Szűz Mária arcképe az aszfalton.

Először csak annyit lehetett tudni, hogy egy kültéri parkolóban rejtélyes módon megjelent egy színes krétarajz, amely megdöbbentő részletességgel ábrázolja Szűz Máriát. Egyre többen zarándokoltak a helyre, és az interneten is keringeni kezdtek fotók.

A nagy felhajtás miatt a helyi hatóságok kiderítették, hogy a titokzatos rajzot egy Bella Via nevű fesztiválon készítették még 2007-ben. Ezt maga a művész is megerősítette. Arra senki sem tudja a választ, hogyan bírt ki ennyit a rajz egy olyan helyen, ahol nagy a forgalom, és miért jelent meg most a semmiből, holott a krétarajzok legfeljebb pár hétig maradnak láthatók. 

A híressé vált helyet bójákkal kerítették körbe, és folyamatosan locsolják a rajzot, hogy jobban lehessen látni. Sokan mécsest gyújtanak és virágot visznek, és azt mondják, csoda történt.

(Oddity Central)

Még több csoda az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top