Életmód

Az első limitált kollekció az új answear.LAB márkától már elérhető az answear.hu-n (x)

Az ANSWEAR.HU saját márkája, az Answear megújúl és innentől kezdve answear.LAB néven lesz jelen a piacon. A márka a trendi, időtálló és elérhető darabjairól ismert, ezek a jelzők a jövőben is jellemzik majd. A megújulásnak dedikálva – az őszi kollekció mellett – a márka egy limitált, a harmincas éveket idéző kapszulakollekcióval is jelentkezik. A limitált kollekció a modern, független nőknek szól és már elérhető az answear.hu-n.

Az első limitált kollekció az új answear.LAB márkától már elérhető az answear.hu-n (x)
Meglepő, felfedező típus és nyitott az újra – az új answear.LAB márka a modern, független nőknek szól, akik előnyben részesítik a jól megválogatott, dizájner ruhadarabokat, cipőket és kiegészítőket, vonzó áron. Az első, limitált kollekció már elérhető az answear.hu oldalán.

https://answear.hu/s/answear-lab-limitalt-kollekcio

A divat folyamatos kalandozás, az ismeretlen felfedezése. Az answear.LAB ennek tudatában mutatja be első, limitált, prémium kollekcióját. Az új termékek, ötletek és inspirációk úgy lettek megalkotva, hogy a divat iránt érdeklődők minden igényét kielégítse. Az answear.LAB tervezői felkutatták a világot a legtökéletesebb darabokért, de emellett a márka független tervezőkkel és európai gyárakkal is együttműködik, így a kollekció nagy része Európában készül. A kapszulakollekciók elemeit nagy gonddal válogattuk ki, így a végeredmény mindig egyedi, eredeti termékekből áll, amik meglepik és lenyűgözik a vásárlót.

Az első limitált kollekció az új answear.LAB márkától már elérhető az answear.hu-n (x)
Az új női márka egy különleges, az 1930-as éveket idéző kollekcióval lép színre. Egyszerű, avantgárd, kényelmes, modern – ha néhány szóval kéne jellemeznünk az answear.LAB első kollekcióját, ezek lennének azok. A drága anyagok, mint a selyem, a gyapjú vagy a bőr, újrahasznosított terilénnel és liocellel kombinálva erős pontjai a kollekciónak, csakúgy, mint a különleges kivágások és részletek. A funkcionalitás a finomsággal keveredik, az új technológiák itt találkoznak a régi, kézműves technikákkal, a történelem és a modernitás összefonódik. A kapszulakollekció minden olyan nő életmódjához alkalmazkodik, aki alkalomtól vagy hangulatától függően új oldaláról szeretné megmutatni magát. A márka pólókat, blúzokat, chino nadrágokat, bőrkabátokat és szoknyákat vonultat fel, de emellett lenyűgöző anyagú és árnyalatú estélyi és koktélruhákat is kínál, amik garantálják, hogy viselője a figyelem középpontjába kerüljön. A kollekcióból természetesen az őszi alapdarabok sem hiányozhatnak, mint például a gyapjúkabátok, amiket kesztyűkkel, sálakkal és táskákkal dobhatunk fel.

Az első limitált kollekció az új answear.LAB márkától már elérhető az answear.hu-n (x)
A kollekcióról bővebben:

Ez a kollekció a 30-as évek trendjeit helyezi új dimenzióba, korunk kultúrájának és társadalmának változásait tükrözve, és szem előtt tartva azokat a modern nőket, akik felnőnek korunk társadalmának globális kihívásaihoz. A kollekció ihletet merít a 30-as évek divattervezőinek, elsősorban Elsa Schiaparellinek munkáiból, de olyan stílusjegyek is felfedezhetők benne, amelyek emlékeztetnek a kor nagy filmcsillagainak stílusára, például Greta Garbóéra vagy Marlene Dietrichére.

Az answear.LAB limitált kollekciója megidézi azokat az időket a 30-as években, amikor a nők napszaknak megfelelően is öltözködtek, így ezt a „ritmust” követve korunk női is többféle megjelenést kölcsönözhetnek maguknak, az alkalomtól vagy hangulatuktól függően. Mi dönthetjük el, milyen legyen ez a megjelenés: modern, merész, kifinomult vagy érzéki.

Az answear.LAB első kollekciója egy olyan történetet prezentál, amelynek hősnője egy erős, független, modern nő. Sétáljon akár az utcán bőrdzsekiben, vagy vegyen részt egy partyn, vállait felfedő koktélruhában, hősnőnk elbűvöli környezetét karakterével, bátorságával és vonzerejével.

https://lab.answear.hu

Elragadó

A kollekció 120 darabból áll; a topok, ingek, bőrdzsekik, szoknyák és klasszikus gyapjúkabátok kidolgozottsága pazarul részletgazdag. Az esti viseleteket és koktélruhákat különféle szövetek, átlátszó betétek és rojtok egészítik ki, amelyek csábító vonzerőt és dekadensen romantikus összhatást kölcsönöznek viselőjének. A kiegészítők, mint például a bőrkesztyűk, táskák, selyemsálak pedig csak hozzátesznek ehhez az elegánsan elbűvölő megjelenéshez. Fontos szempont a minőség: a kollekció olyan nemes anyagokat használ, mint például a selyem, a gyapjú, a műselyemmel kombinált bőr és az újrahasznosított terylene. A stílus mellett ezek is meghatározó elemei a kollekciónak. Puha felületek olvadnak össze geometriai mintákkal, amiknek köszönhetően a nap és az éj bármely szakában ragyoghatunk, a gyapjú puhasága pedig felvértez bennünket a hűvös esték ellen.

Zabolátlan

A letisztult váll- és derékszabású klasszikus kabátok és dzsekik kihangsúlyozzák viselőjének erejét és függetlenségét. A bő szárú nadrágok, lezser ingek és bőrkiegészítők a határozott nők viselete, azoké a nőké, akik magabiztosan járnak a világban, amit egyben készek is meghódítani.

Érzéki

Egyszerre erősek, expresszívek, és egyszerre éteriek és kifinomultak – a koktélruhák és a hosszú szövetkreációk elbűvölnek fénylő anyagukkal és a 30-as évekből vett szabásukkal. Az olyan jellemző elemek, mint például a szabadon hagyott hát, a mély dekoltázs és a berakás lehetővé teszik, hogy megtestesítsük a modern vampot, és vonzerőnket a maximumra állítsuk.

Az első limitált kollekció az új answear.LAB márkától már elérhető az answear.hu-n (x)
Modern

Bár az answear.LAB kollekciót klasszikusok ihlették, kielégíti a modern nők szükségleteit. A minden részletében kifinomult bőr nadrágkösztümök és dzsekik, nadrágok és szoknyák, valamint a kiegészítők mind a modernizmust dicsérik, és összhangban vannak azokkal a trendekkel, amiket ma látunk a kifutókon.

A fotókról:

A fotósorozatot a kiváló művészi érzékkel megáldott, szenvedélyes fotós Marta Wojtal készítette, aki karrierje során dolgozott már sportolókkal, színészekkel, színpadi előadókkal és a lengyel show business legnagyobb alakjaival, többek közt Anna Lewandowskával, Dawid Podsiadłóval, Danuta Stenkával, Tomasz Kottal és Radzimir Dębskivel. Portfoliója továbbá számos nemzetközi reklámkampány anyagával is büszkélkedik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top