Életmód

Érintésmentes testhőmérséklet-ellenőrző rendszert adományozott a Ramiris Europe Kft. és disztribúciós partnere, a Dahua Technology (x)

Összefogás a helyi közösségért a járvány idején is.

A Ramiris Europe Kft. és disztribúciós partnerei kiemelt fontosságúnak tartják, hogy lehetőségeikhez képest visszaadjanak a lakosságnak. A közös összefogásra a 2020-as évben minden eddiginél nagyobb szükség van, ezért külön örömmel tölt el minket, hogy a Dahua Technology Hungary Kft.-vel közösen a 13. kerületi Rendelőintézet számára nemrégiben egy mesterséges intelligenciával ellátott, érintésmentes testhőmérséklet-ellenőrző megoldást adományozhattunk és adhattunk át.

A Dahua Technology megoldása immár az intézménybe belépők biztonságát, illetve gyors, és hatékony beléptetését is szolgálja. Az eszköz alkalmazásával elkerülhetővé vált a beléptetéskor kötelező kézi lázmérés, tehát relevánsan lecsökkent a személyes érintkezések száma.

A Dahua Technology mesterséges intelligenciával ellátott, érintésmentes testhõmérséklet-ellenõrzõ megoldása immár a 13. kerületi Rendelõintézetbe belépõk biztonságát, illetve gyors, és hatékony beléptetését is szolgálja.

A Dahua Technology mesterséges intelligenciával ellátott, érintésmentes testhőmérséklet-ellenõrzõ megoldása immár a 13. kerületi Rendelőintézetbe belépők biztonságát, illetve gyors és hatékony beléptetését is szolgálja.

A Ramiris Europe Kft. részéről Scheidt Imre, biztonságtechnikai üzletágvezető kifejtette: „A Ramiris Europe Kft. Budapest 13. kerületében végzi üzleti tevékenységét. Külön örömet jelent számunkra, hogy szakértő kollégáink bevonásával hozzájárulhatunk a helyi lakosság biztonságosabb és hatékonyabb egészségügyi ellátásához.” Flynn Jiang, a Dahua Technology Hungary Kft. országos vezetője elmondta: „Országos központunk szintén a 13. kerületben található, továbbá több kollégánk is ebben a kerületben él a családjával együtt. A »gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan« jelmondat szellemében fontos számunkra, hogy adományunkkal segítséget nyújtsunk egy helyi egészségügyi intézménynek. A jelenlegi elszomorító járványhelyzetben nem csupán a kórházaknak, hanem minden közegészségügyi szolgáltatást ellátó szervezetnek köszönettel tartozunk.” Dr. Hertzka Péter, a kerületi Szakrendelő főigazgató-főorvosa megjegyezte: „A 13. kerületi egészségügy egy újabb csúcskategóriás készülékkel gazdagodott. Az eszköz jelentősen gyorsítja a páciensek bejutását az intézménybe, továbbá nagymértékben segíti az ott dolgozók munkáját.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top