Életmód

Köszönet a vásárlóknak és a kollégáknak! (x)

Az idei év nem volt könnyű, sokan kerültek nehéz helyzetbe, szorultak támogatásra, a Tesco éppen ezért szeretne köszönetet mondani.

A Tescónál úgy gondoljuk, hogy minden apró figyelmesség számít. Ezért szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik nélkül nem működhetnének az áruházak, és nem kaphatnának több tíz millió forintnyi támogatást a rászorulók.

Köszönjük vásárlóinknak, hogy ebben a rendkívüli évben is velünk voltak, és a Tescóban vásároltak. Köszönjük, hogy türelemmel fordulnak munkatársaink, valamint a többi vásárló felé, és betartják a mindenki egészségét és biztonságát szolgáló intézkedéseket.

Vásárlóink nélkül nem tudnánk működtetni napi élelmiszermentő programunkat sem. A Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel közös kezdeményezésnek köszönhetően országszerte több ezer nehéz helyzetben élő kaphat naponta tápláló élelmiszert.

Köszönet a vásárlóknak és a kollégáknak! (x)

Köszönjük vásárlóinknak, hogy az Élelmiszerbank karácsonyi tartósélelmiszer-gyűjtő akciójában egyetlen hétvége alatt 128 tonna élelmiszert ajánlottak fel a rászorulók számára, valamint több mint 5 millió forint értékben vásároltak online adománycsomagot.

A Tesco évről-évre csatlakozik a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet kampányaihoz, ahol a vásárlók az ország legnagyobb adománygyűjtő csapataként bizonyítják, hogy fontos nekik a gyerekek és családok támogatása. Idén, nekik köszönhetően 20 millió forinttal támogattuk a szervezet Iskolakezdés együtt! jótékonysági felhívását. Karácsonyig még zajlik a szeretet.éhség. kampány, ahol 250 forintos kuponok vásárlásával bárki tehet azért – az áruházakban és online egyaránt –, hogy a rászoruló családok karácsonya is boldog legyen. Köszönjük, hogy vásárlóink még egy ilyen nehéz év végén is segítenek azoknak, akiknek igazán szükségük van rá!

Végül, de nem utolsó sorban köszönjük munkatársainknak, hogy elkötelezetten és fáradhatatlanul végzik a munkájukat, így a rendkívüli körülmények ellenére is mindig számíthatunk rájuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top