nlc.hu
Életmód

Ellopta az autót, de előtte leszidta az tulajdonost

Leszidta az anyát, aki a hátsó ülésen hagyta a gyerekét, majd elhajtott a nő autójával

Egészen szürreális autólopás történt Oregonban.
autó, terepjáró

A 444! írta meg az Oregon Live híre alapján annak az autótolvajnak az esetét, aki kioktatott egy anyát, miután elcsórta a nő autóját.

Épp meglépett egy városi terepjáróval, amit egy nő nyitott ajtóval és járó motorral hagyott ott egy szupermarket előtt, amíg beugrott pár dolgot vásárolni.

A férfi nem hagyta ki a ziccert, beugrott az autóba és elhajtott vele, csak menekülés közben vette észre, hogy az autó hátsó ülésén ott ül egy 4 éves gyerek is.

A helyi rendőrség beszámolója szerint a tolvaj ekkor visszahajtott a parkolóba, megkereste az anyát, és kioktatta, amiért őrizetlenül hagyta a gyerekét, sőt még azzal is megfenyegette, hogy ráhívja a rendőrséget.

Majd miután a gyerek kiszállt, a tolvaj másodszor is elhajtott a 2013-as Honda Pilottal. A 20-30 év körüli férfit azóta is keresik.

Matt Henderson, a beavertoni rendőrség szóvivője szerint a nő nem követett el bűncselekményt, mert a gyermek látó- és hallótávolságon belül volt. Viszont elővigyázatlan lépés volt, hogy az autót  járó motorral hagyta ott, vagy legalább a kulcsot vitte volna magával. A tiszt azt tanácsolta, hogy a szülők legyenek fokozottan elővigyázatosak, ha velük van egy kisgyerek.

Fotó: (a kép csak illusztráció) Pexels

(444, Oregon live)

Autólopások, amiket nem hiszel el:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top