nlc.hu
Életmód

Lebukott a barátnőjét a támaszpontra becsempésző katona

Két hétig rejtegette a támaszponton a barátnőjét a brit katona, a szörnyű bűz buktatta le

A Brit Királyi Haditengerészet egyik támaszpontján jelenleg nyomozás folyik. Kiderítenék, hogyan fordulhatott elő, hogy egy nő két hetet töltsön ott úgy, hogy ez senkinek sem tűnt fel.

Látványos lebukás: a Brit Királyi Haditengerészet Somersetben található támaszpontján az ott lakóknak tűnt fel, hogy az egyik szobából kegyetlen bűz árad. Az ajtóra egy „Ne zavarjanak, magamnak takarítok” tábla volt kiírva, és csak erőszakkal tudtak belépni a szobába, ahol egy szekrénybe zárva félmeztelenül találtak rá az ott lakó katona – a Commando Helicopter Force egyik technikusa – holland barátnőjére – írja a brit Metro.

A somerseti légitámaszpont felülnézetből (fotó: David Goddard/Getty Images)

A somerseti légitámaszpont felülnézetből (fotó: David Goddard/Getty Images)

A légitámaszpontra idegeneknek tilos a belépés, a gyanú szerint a lányt – aki állítása szerint a katona barátnője – a férfi az autója csomagtartójában csempészhette be, miután visszatért a támaszpontra a karácsonyi szünet után. A jelek szerint nem történt kémkedés, de ettől még fontos végigmenni a nyomozáson – mely a brit Honvédelmi minisztérium vezetésével folyik – , hogy hasonló eset a jövőben ne fordulhasson elő. A nőt a rendőrség kísérte ki az ország területéről. Az sajnos a hírből nem derült ki pontosan, mi okozta a szörnyű bűzt a szobában, bár el tudjuk képzelni.

További történetek kellemetlen lebukásokról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top