nlc.hu
Életmód

Aerobikóra puccs idején - videó

Mianmari puccs: katonai kordon előtt tartott aerobikórát – videó

Persze sokakban felmerült, hogy valódi-e a felvétel az online edzésről.

Mianmarban hétfőn a hadsereg puccsot hajtott végre, Aung Szan Szú Kjit, az ország tényleges vezetőjét őrizetbe vették, a hadsereg főparancsnoka, Min Aung Hlaing vette át a hatalmat. Az ázsiai országban egy évre rendkívüli állapotot rendeltek el, és nagyobb városokban, köztük Nepjidában és Rangunban katonák járják az utcákat.

A rendkívüli helyzet azonban nem akadályozta meg Khing Hnin Wait, az oktatási minisztérium alkalmazásában álló testneveléstanárt, hogy megtartsa az online óráját a szabadban:

A Twitteren többen megkérdőjelezték, hogy a videó eredeti-e, de Khing Hnin Wai rendszeresen tart online közvetített edzéseket a kormány megbízásából ezen a helyszínen (csak általában nincs mögötte katonai kordon és fekete járművekből álló konvoj), és a felvétel valódisága mellett szólhat az is, hogy Wai azt saját Facebook-oldalán is megosztotta.

(via 444/Telex)

Thaiföldön élõ mianmariak Aung Szan Szú Kji mianmari államtanácsos fényképét tartják kezükben a mianmari puccs elleni tiltakozáson Bangkokban 2021. február 1-jén. Ezen a napon a mianmari hadsereg egy éven át tartó szükségállapotot hirdetett azután, hogy több társával együtt őrizetbe vette az államtanácsost. A mianmari fegyveres erők tulajdonában lévő Mijavadi televíziós csatorna bejelentette, hogy a hatalmat erre az időre Min Aung Hlaing, a hadsereg főparancsnoka veszi át.

Thaiföldön élő mianmariak Aung Szan Szú Kji mianmari államtanácsos fényképét tartják kezükben a mianmari puccs elleni tiltakozáson Bangkokban 2021. február 1-jén. Ezen a napon a mianmari hadsereg egy éven át tartó szükségállapotot hirdetett azután, hogy több társával együtt őrizetbe vette az államtanácsost. A mianmari fegyveres erők tulajdonában lévő Mijavadi televíziós csatorna bejelentette, hogy a hatalmat erre az időre Min Aung Hlaing, a hadsereg főparancsnoka veszi át (Fotó: MTI / AP / Szakcsaj Lalit)

Edzés kicsit másként:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top