nlc.hu
Életmód

Magyar holtestet találtak Németországban

Gyilkosság: egy magyar bejárónő holttestére bukkantak Németországban

Az asszonyt iratok nélkül, egy szakadt melegítőben találták meg. Korábban eltűntként keresték.
Kisbusz és kamion ütközött Szolnoknál: többen meghaltak

A rendőrség gőzerővel keresi Diána gyilkosát. A Bors értesülése szerint a 48 éves B. Diánának még december 4-én veszett nyoma, eltűntként szerepelt a magyar rendőrség hivatalos honlapján is.

Az ózdi asszony dolgozni utazott tavaly Németországba, egy ideig Münchenben, majd Stuttgartban próbálkozott, végül Kaiserslauternben talált munkát – a helyi sajtó szerint egy amerikai család bejárónőjeként.

Fordulat állt be az ügyben, miután december 14-én egy nő holttestére bukkantak Kaiserslautern Staubörnchenstraße nevű utcájában.

Az iratok nélküli holttestet végül a kabátja és egy tetoválás alapján azonosítottak a lakosság bevonásával.

Mostanra kiderült: a keresett B. Diána volt az áldozat.

Amit még tudni lehet az ügyről:

  • A nő először ápolónőként szeretett volna elhelyezkedni, de végül egészségügyi okok miatt bejárónő lett egy amerikai családnál. 
  • Édesanyja, aki bejelentette a rendőrségen a lánya eltűnését, januárig abban reménykedett, hogy Diána élve előkerül.
  • A rendőrség most lehetséges szemtanúkat keres, ugyanis valószínű, hogy Diánát nem az utcában, hanem a környéken ölték meg, a testet pedig az esti vagy éjszakai órákban egy kukában, bevásárlókocsiban, talicskán vagy zsákba tekerve vonszolták a környékre. A rendőrség még egy külön nyomozócsoportot is felállított, hogy az ügy végére járhassanak – írja a Bors.

Fotó: Police.hu

Megoldatlan bűnügyek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top