Életmód

Öngyilkos lett a Bayern München focistájának volt kedvese, Kasia Lenhardt

Nemrég szakítottak, a focista pedig csúnya kitálalásba kezdett a közösségi oldalán és interjúkban.
Öngyilkos lett a Bayern München focistájának volt kedvese, Kasia Lenhardt

Nemrég szakítottak és csúnya adok-kapok ment a közösségi oldalaikon.

Kedden, Jerome Boateng berlini lakásában holtan találták a modell Kasia Lenhardtot. A nő minden bizonnyal önkezével vetett véget az életének.

Kasia és a futballista február elején szakítottak, és a futballista csúnya lejáratókampányba kezdett a közösségi oldalán.

Kasia csak annyit mondott, ő szakított Boatenggel, a férfi erre kitálalt, hogy szerinte a nő eleve belekényszerítette a kapcsolatba, ezért csalta meg ex barátnőjét vele, mert Kasia zsarolta, nem mellesleg a nő alkoholgondokkal küzd. A futballista azt is írta, hogy Kasia hamisan akarta bántalmazással vádolni, ami nagyon nem jönne jól neki, mert a volt barátnőjével függőben van hasonló ügyben egy tárgyalása….

A modell a maga részéről ezeket csendben tűrte, arra kérte követőit, adjanak neki kis időt, míg feldolgozza a történteket és utána harcolni fog az igazáért. Sajnos erre már nem kerülhetett sor, barátai szerint mélységesen feldúlta a lejáratókampány, amit a focista folytatott ellene. 

Kasia egy gyereket hagyott maga után.

Boatengnek három gyermeke van két előző kapcsolatából.

Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, tárcsázzd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot.

Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) Egyesület segélyvonalat tart fenn szexuális erőszak áldozatainak. A segélyvonal a 06-40-630-006-os számon érhető el hétfőn és pénteken 10–14, szerdánként pedig 14–18 óra között.

(via)

(Kiemelt kép: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top