Életmód

Ünnepeljük a közösen megélt történeteket! (x)

Az idei Valentin-nap legyen egy kicsit más, mint a korábbiak, és tanuljuk meg értékelni azt, ha nem vagyunk egyedül

Ünnepeljük a közösen megélt történeteket! (x)
Az elmúlt egy évben, a kényszerű összezártság miatt számtalan kapcsolat ment tönkre világszerte. Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy sikerült jól, szeretetben átvészelni ezt az egy évet, vagy éppen most sikerült párt találnunk, a minimum, hogy idén tényleg megadjuk a módját a Valentin-, vagy ha úgy jobban tetszik, Bálint-napi ünneplésnek. Engedjük el azt a gondolatot, hogy ez a nap egy giccsben úszó kirakatnappá vált az elmúlt években, és koncentráljunk arra, ami miatt létrejött: hogy van, akit szerethetünk, és aki viszontszeret. Gyakori érv a Valentin-nap megülése ellen, hogy „nekünk minden nap ünnep”. Meglehet, de azért valljuk be, mostanában könnyű volt belefásulni a monoton hétköznapokba. Otthon is feldobhatjuk a megszokott menetrendet: lehet meghitt programokat szervezni, például közösen vacsorát főzni, vagy ellenkezőleg, étteremből rendelni, esetleg társasjátékozni, vagy csak egymásra figyelni, és persze a szabadba is kimehetünk egy romantikus sétára. Ha ajándékkal is kedveskedni akarunk, akkor jól jöhet egy igazán különleges meglepetés.

Ünnepeljük a közösen megélt történeteket! (x)
Egy tökéletes páros

Válasszunk olyasmit, amiben mi magunk is kedvünket leljük. Tökéletes ajándék lehet egy egymással harmonizáló illatpár, ami kifejezi egy páros különböző, de mégis összeillő karakterét. Az idei évben a BOSS márka arra ösztönzi a párokat, hogy frissebb, egy kicsit romantikusabb nézőpontból szemléljék a csábítás művészetét, mégpedig legújabb, BOSS The Scent Pure Accord for him és for her parfümjeivel. A ragyogó illatduó a BOSS The Scent nyelvén elmesélt, csábításról szóló történet új fejezete, megpezsdítve a tavasz ígéretével és friss, citrusos vonallal.

Megnézem
Összes kép (7)

A férfi verzió élénkítő gyömbérrel indít, majd kibontakozik a szívjegy az egzotikus Malinka gyümölccsel. A rendkívül egyedi és érzéki, fehér bőrhatású alapjegy az Eau de Toilette új illatdimenzióját teremti meg, melegségével és fényével tökéletes harmóniát kölcsönöz az illatkompozíciónak. Az áttetsző illatüveg fémes kerettel és vele harmonizáló fémkupakkal tökéletes egységet alkot a pezsgőszínű folyadékkal. A női verzió, a BOSS The Scent Pure Accord for her fejjegyei közt megtaláljuk a szikrázó bergamottot, így a korábbi The Scent illatokkal ellentétben zamatos és ragyogó bergamottal indít, majd az érzéki Osmanthus virág tölti fel az illat szívét ragyogással. Az alapjegyek közt a pézsma puha lepelbe burkolja az illatkompozíciót, természetes egyensúlyt teremtve a lágyság és erő között. A csomagolás és az illatüveg az illat nőies jellegét erősíti, a világos barackszínű nedűt üveg talapzaton nyugvó, világos árnyalatú pezsgőszínű kupakkal ékesített illatüveg rejti.

Tökéletes illatok akkor is, ha ajándékba adjuk, és akkor is, ha bennünket lepnek meg vele:

https://www.douglas.hu/b/hugo-boss/boss-noi-illatok/the-scent-for-her/

Boldog Valentin-napot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top