nlc.hu
Életmód

Budapest régi képeken fotón fedezte fel magát

30 évvel ezelőtt készült MTI-fotón fedezte fel magát és édesanyját, így néznek ki most

Az 1990-ben készül fotót a Budapest régi képeken Facebook-csoportba töltötték fel.

Felfedezte magát és édesanyját egy nő egy régi MTI-fotón, amelyet a Budapest régi képeken Facebook-csoportba töltöttek fel. A távirati iroda archívuma szerint a retró fotón egy „anyuka látható gyermekeivel a kánikula miatt telt házzal üzemelő Palatinus strandon” – írja a Telex.

30 évvel ezelőtti fotón fedezte fel magát

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A fotót 1990. augusztus 1-jén, Talum Attila készítette, és Kitty Kane és akkor 22 éves édesanyja, Kriszta szerepel rajta, aki fiával és lányával ment ki strandolni.

 „Valószínűleg azért is vagyok olyan komoly a fotón, mert éppen a fiamat néztem, hol mászkál, mivel Kitty még csak nyolc hónapos volt, nem hagyhattam ott egyedül – mondta a Telexnek a nő. – Ahogy visszaszámoltam, akkor egyébként már a harmadik gyerekemet, Kittyék öccsét vártam. Valószínűleg azért is volt rajtam egyrészes fürdőruha, hogy a pocakomat eltakarjam.”

Lánya, Kitty az MTI-fotó alá egy nemrég készült fotót is feltöltött a következővel: „Köszönöm a fényképet! Jelentem, én felnőttem (a baba), anya meg még mindig gyönyörű!” A bejegyzésnek így hatalmas sikere lett, eddig több mint 14 ezren kedvelték, és közel hatszáz hozzászólást kaptak.

Kitty egyébként a Testnevelési Egyetem befejezése után nem sokkal, 25 évesen Londonba költözött, ahogy négy évet élt, amikor 2019-ben Floridában meglátogatta a legjobb barátnőjét, ahol megismerte férjét. Fél évvel később Londonból Amerikába költözött, ahol jelenleg személyi edzőként dolgozik.

Ha kíváncsi vagy, hogy néz ki Kitty és édesanyja régen és most, kattints tovább a Telex oldalára.

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top