nlc.hu
Életmód
Micimackó-gyűjtemény

31 éve gyűjtögeti a micimackós holmikat, ennyit halmozott fel mostanáig

Az amerikai nőnek óriási gyűjteménye van a Micimackóhoz kötődő dolgokból, ezért most szeretné, ha hivatalosan is övé lenne a világrekord.
Micimackó-figurák

Egy Tennessee államban élő nő igazi Micimackó-őrült, több mint 16 ezer micimackós emléktárgyat halmozott fel a lakásában, és most azt szeretné, hogy ezt hivatalosan is világrekordnak ismerjék el.

Az Elizabethton városában lakó Donna Fee 31 évvel ezelőtt kezdte a Micimackókat gyűjteni, amikor a kisfia csupán 6 hónapos volt. Az évek során több ezresre gyarapodott a kollekció, amelyben játékok, miniatűr szobrok, konyhai eszközök és poszterek is vannak.

Összesen 16 147 micimackós dolgot halmozott fel a nő, de nehéz pontos adatot mondani, mert napról napra növekszik a szám. Fee és a férje folyamatosan új darabok után kutat, amelyek még hiányoznak a gyűjteményből.

A nő már felvette a kapcsolatot a Guinness-szel, és azt szeretné, hogy hivatalosan is az övé legyen a világ legnagyobb Micimackó-gyűjteménye. Erre minden esélye megvan, ugyanis a jelenlegi csúcstartó 14 314 micimackós holmival tartja a rekordot.

(UPI)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pixabay/Sam Chen)

Még több különleges gyűjtemény az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top