nlc.hu
Életmód
Leteszteltük: Babor Húsvéti Ampulla Tojás

Otthoni bőrszépítés a legjobbkor – Leteszteltük a Babor Húsvéti Ampulla Tojást

Leteszteltük a kéthetes intenzív arcápoló kúrát, melyet a Babor Húsvéti Ampulla Tojás rejt.

Bedarálnak a hétköznapok, a hétvégék pedig úgy röppennek el, mint a gondolat? Ilyen helyzetben elkél minden, ami segít feltöltődni, igaz ez a szervezetünkre, lelkünkre, és bizony a bőrünkre is. Hisz a tavasz kezdete egyúttal a tél vége is, hálás lesz arcbőrünk némi extra ápolásért. De mit tegyünk, ha se időnk, se lehetőségünk bőrszépítő kezelésre járni? Nos, például kipróbálhatjuk a Babor Húsvéti Ampulla Tojást. Én megtettem, tapasztalataimat pedig ezúton osztom meg veletek.

Mi van a Húsvéti Ampulla Tojásban?

Bőrápoló szépségampullák, szám szerint 14, amik lényege, hogy koncentráltan, egy arckrémhez képest például jóval nagyobb dózisban tartalmaznak a bőr számára hasznos aktív összetevőket. 10 különböző hatóanyagú ampulla található benne, ami szerintem különösen szuper amiatt, hogy így átfogóbb kezelést kaphat a bőrünk, mintha csak egyetlen típust vinnénk fel mindennap.

Babor Húsvéti Ampulla Tojás

Babor Húsvéti Ampulla Tojás

Első benyomás

Az ampullákat tojás alakú, márványmintás dobozba csomagolták, lényege ugyanaz, mint az adventi kalendáriumoké, itt is mindennap egyet kell kinyitni a számozott ablakokból, amik mögött jól felépített sorrendben következnek az ampullák.

A doboz gyönyörű, és amit megjegyeznék, hogy a csomagolás belseje sem tartalmaz műanyagot, ez nekem nagyon tetszett, hisz végül is ez a szépség csak a szemünknek kedves, az igazi lényeg benne lakozik.

Milyen ampullákat találok a húsvéti naptárban?

A BABOR többféle, hatékony bőrápoló készítményét is megtaláljuk ebben a limitált kiadásba, amik között találunk például hialuronsavas hidratálót (Hydra Plus), a bőr érzékenységét csökkentő, bőrnyugtató hatóanyagút (Stress Control), bőrregenerálót (Active Night), feszesítőt (Firming), lifting hatásút (Lift Express) és a Precious Collection három különböző ampulláját is kipróbálhatjuk.

Használata közbeni tapasztalatok

Az üvegampullák tetejét a hozzájuk csomagolt szerkezettel tudjuk letörni, ami nagyon egyszerű. A koncentrátumokat arctisztítás után, még az arckrémezés előtt kell felvinni, én esténként használtam, jólesett ezzel a kis szépségszeánsszal zárni a napot. Pláne, hogy az ampulláknak válogatottan csodás illatuk van, élményszámba ment a használatuk.

A koncentrátumok folyékony állagúak, némelyik picit sűrűbb, más egészen híg, illetve a színükben is van különbség, tejszerűtől az átlátszóig változó, attól függően, melyik típust használjuk. Az ampullák tartalmát minden alkalommal elhasználtam, érdemes így  tenni, még akkor is, ha mennyiségük csábítóan sok hozzá, hogy két részletre osszuk. Nem érdemes, egyrészt nem higiénikus nyitva tárolni az üvegcsét, másrészt tapasztalni fogjuk, hogy gond nélkül felszívódik a teljes mennyiség. Nem csak az arcomra, nyakamra és dekoltázsomra is tettem belőle.

A hidratáló típusokat nekem itta a bőröm, nagyon jóleső volt, a luxus kollekcióból pedig a Precious Collection Platinum Lift esetén sajnáltam borzasztóan, hogy nem tart tovább a szépségnaptár.

Babor Húsvéti Ampulla Tojás

Babor Húsvéti Ampulla Tojás

Kiknek ajánlom a Babor Húsvéti Ampulla Naptárt?

Őszintén szólva receptre írnám fel mindenkinek ezt a kéthetes bőrszépítő kúrát, komolyan, még a lelkemnek is jólesett ez a napvégi kényeztetés, a bőröm pedig egyértelműen hálás volt érte. Hidratáltabb, egységesebb a bőrkép, puhább a bőrfelszín, látványos, mennyit adhatnak ezek a koncentrátumok az arcbőrnek.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top