nlc.hu
Életmód

Önvédelmi tipp a TikTokról

Önvédelmi tipp a TikTokról: mit lehet tenni, ha az autóban ülve támadnak meg?

Több mint hárommillió követője van a férfinak, aki a közösségi oldalon mutatja meg, mit lehet tenni veszélyes helyzetekben.

Rengeteg követője van a TikTokon a Dutchintheusa nevű felhasználónak, aki megszámlálhatatlanul sok videót készített már arról, szerinte hogyan érdemes kezelni különböző veszélyes helyzeteket, hogyan védhetjük meg magunkat és vagyontárgyainkat.

Egy ilyen szituáció sokak számára elég extrémnek tűnhet, de egyik legtöbb megtekintett videójában például azt mutatja be, mit lehet tenni, ha egy autóban ülve valaki hátulról, egy kötéllel elkezd fojtogatni. Ilyen helyzetben szerinte először oldalra kell fordulni, majd az egyik kezünket be kell valahogyan csúsztatni a kötél mögé úgy, hogy a könyökünket közben az ülésnek támasztjuk, majd ha sikerült a hurkot eléggé kihúzni, akkor szabadítsuk ki magunkat. 

@dutchintheusa

Reply to @dylandgarner Thank you @sifugeorge for finding a better way. ##fyp ##viral ##blowthisup ##psa ##safety ##selfdefense

♬ Night Trouble By Petit Biscuit - Tyler

A tiktoker csatornáján további videókban is foglalkozott azzal, mit lehet tenni egy ilyen helyzetben, például hogyan használhatjuk ki azt, ha az ülést teljesen hátra lehet dönteni, hogyan segíthet a biztonsági öv

(via Unilad)

Anyósülés

Fotó: Pixabay

Még több cikk az önvédelemről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top