Életmód

Irány a kert! Játsszunk együtt az ALDI-val! (x)

Az idei, április eleji húsvét remek lehetőséget kínál arra, hogy az ünnep alatt az idő jelentős részét jó levegőn, a szabadban töltsük. Az ALDI online elérhető Húsvéti katalógusában számtalan olyan játékot és eszközt találunk, amelyekkel az egész család igazán tartalmasan, aktívan töltheti az ünnepet.

A katalógusban megtalálhatjuk az ünnepvárás elengedhetetlen dekorációs kellékeit, illetve olyan kreatív szetteket, amelyek ügyesen, szinte észrevétlenül segítenek a gyerekeket is bevonni a közös készülődésbe, otthonunk ünnepivé varázsolásába.

A díszítő elemek mellett számos kedvelt kerti játék és sporteszköz között válogathatunk, amiknek nem csak a gyerekek örülnek. Az egész család részére még élvezetesebbé tehetjük az együttlétet, és a kisebb-nagyobb gyerekek mozgásigényének is megfelelnek.

Irány a kert! Játsszunk együtt az ALDI-val! (x)

Az ajándékötleteken túl, az áruházlánc szezonális választékában a húsvéti készülődéshez és az ünnepi menühöz is megtalálunk minden szükséges alapanyagot; a csokitojásoktól kezdve a sonkákig és a frissen sült kalácsokig. Az ALDI a mentes, illetve speciális étrend szerint élők számára is gazdag ünnepi kínálattal készül.

Idén a közös készülődéssel, játékkal töltött idővel tehetjük feledhetetlenné, emlékezetessé a húsvétot, amelyhez akár a család legkisebb tagjai is megnyerhetik a játékokat, csupán annyi a feladatuk, hogy megszámolják az ALDI Húsvéti katalógusában bujkáló nyuszikat, és a megfejtést egy felnőttel közösen, a leírásnak megfelelően elküldjék az ALDI-nak.

Készüljünk együtt a húsvétra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top