nlc.hu
Életmód

Egy napra rendőrtiszt lett a rákbeteg kisfiúból

Megvalósult az álma, rendőrtiszt lett a rákbeteg kisfiúból

Óriási élmény volt Jeremiah számára, hogy befogadták a csapatba, és egy egész napot tölthetett példaképeivel.

Egy ötéves amerikai kisfiú, Jeremiah Valer mindig is rendőr szeretett volna lenni, amikor a miami rendőrség értesült róla, hogy mi a legnagyobb álma, úgy döntöttek, segítenek neki ezt megvalósítani, és a születésnapján beiktatási ünnepséget szerveztek neki, sőt, még elvitték autókázni egy járőrkocsival, illetve felülhetett egy rendőrségi lóra is, írja a Metro.

„Nagyon izgatottak voltunk. Csak én tudtam a meglepetésről. Annyira boldog és örömteli nap volt ez a fiam számára… Az, hogy a születésnapján befogadták maguk közzé, mindennél többet jelent a számára” – nyilatkozta Jeremiah édesanyja, Daniela Isaza.

Jeremiah Valera egy napot tölthetett a miami rendőrökkel.

Jeremiah Valera egy napot tölthetett a miami rendőrökkel (Fotó: swns.com/Profimedia)

Jeremiah Valera és családja egy nagyon nehéz időszakon ment keresztül, a kisfiúnak egy éven át a rákbetegség miatt nagyon sok beavatkozáson kellett keresztülmennie, kapott kemo- és sugárterápiát, volt őssejt-transzplantációja, és a sort sajnos tovább lehetne folytatni. A jó hír az, hogy a legújabb vizsgálatok szerint a harc sikeres volt, nem találtak a szervezetében rákos sejteket, de annak érdekében, hogy ne essen vissza, további kezelésekre lesz szükség.

„A koronavírus járvány miatt nagyon nehéz volt az időszak, nagyon el voltunk szigetelve a külvilágtól” – tette hozzá Daniela Isaza, aki emiatt különösen hálás a rendőröknek, illetve a Mystic Force Alapítványnak, hogy ilyen csodálatos napot tölthettek együtt velük.

Jeremiah Valera Larry Juriga rendőrfőnökkel és Silvia Dominguez Vannival, a Mystic Force Foundation alapítójával.

Jeremiah Valera Larry Juriga rendőrfőnökkel és Silvia Dominguez Vannival, a Mystic Force Foundation alapítójával (Fotó: swns.com/Profimedia)

Amikor az álmok valóra válnak:

Rendőrök váltották valóra a 3 éves Zalán álmát

Rendőrök teljesítették a szülinapos Joel álmát

„Rendőr leszek!” – kiabálta a kisfiú, az egyenruhások azonnal megálltak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top